Föreläsning/Workshop: Så blir du din egen kommunikatör

Arrangör Arrangörer i Norr
Tid 2024-11-15 09:3014:00
Plats Vuollerim och Jokkmokk
Föreläsning/Workshop: Så blir du din egen kommunikatör
 

Föreläsning/Workshop: Så blir du din egen kommunikatör


Vill du lära dig mer om hur du blir din egen kommunikatör?

I den här föreläsningen/workshopen delar Anna Broström, med över 20 års erfarenhet inom kommunikation inom bland annat kultursektorn, med sig av sina bästa tips för att planera och genomföra framgångsrik kommunikation. 


Du får praktiska verktyg för att skapa strategier, undvika vanliga fallgropar och få ut mesta möjliga effekt av din kommunikation – oavsett om du jobbar inom en ideell förening eller kommun.


Om Anna Broström

Anna Broström är en kreativ strateg med över 20 års erfarenhet inom kommunikation och marknadsföring, främst inom kultursektorn. Hon började som självlärd och har sedan byggt vidare med utbildning inom kommunikationsvetenskap, grafisk form och copywriting. 


Genom en kombination av erfarenhet och utbildning har hon utvecklat strategier som är både beprövade och effektiva. Som bland annat marknadschef på Kulturens Hus i Luleå och verksamhetsledare för Folkets Bio Luleå, där hon utsågs till Årets Biografinnovatör 2023, har Anna visat hur stark och målmedveten kommunikation kan göra skillnad. 


Idag driver hon eget företag och har en passion för att dela med sig av sin kunskap och sina verktyg för att hjälpa andra att skapa effektiv och genuin kommunikation.


🗓️ Fredag 15 november, 9.30-14.00 inkl förmiddagsfika och lunch

📍 Folkets Hus i Vuollerim 


⏱️ Tider:

9.30-10.00 Förmiddagsfika- kaffe/the och smörgås

10-12.00 Så blir du din egen kommunikatör

12-13.00 Promenad till Samiskt Danscenter och reflektion

13.00 Gemensam lunch i Folkets Hus med Kultursamordnare och dansare


---

Denna föreläsning ges fristående, men kan även ingå i det paket som vi erbjuder fem arrangörer från länet med biljett till invigning av Jillat Samiskt Danscenter, övernattning på Hotell Jokkmokk, samt lunch, middag fredag. Ersättning för resa/transfer till och från Vuollerim inom Norrbotten samt transfer mellan Vuollerim och Jokkmokk. För mer info och anmälan till helgerbjudandet se: https://simplesignup.se/event/220658


---


Evenemanget är en del av Dans- & arrangörsveckan ”Vuollerim i rörelse”.

Erbjudandet möjliggörs genom projektet SamArr Norr som syftar till att öka kompetensen hos arrangörer kopplat till olika kulturella uttryck. Projektet finansieras av Region Norrbotten och Kulturrådet.


För frågor, mejla hej@arrangorerinorr.se