Lär dig grunderna i bokföring, försäkring & pension

Arrangör NyföretagarCentrum
Tid 2024-11-05 17:3020:15
Plats LF Dalarnas, Slaggatan 7, Falun , Falun
Lär dig grunderna i bokföring och försäkring
 

Bokföring
Bokföring behöver inte vara så krångligt som man kan tro. Funderar du på att göra din egen bokföring eller tänker du lämna den till någon annan? Oavsett så har du mycket att lära dig från denna kväll. Vi lär oss grunderna i bokföring, provar på att bokföra lite och lär oss vad vi egentligen bör förstå om vårt eget företag genom att analysera resultat- och balansrapporten. Passa på att ställa de frågor du har kring bokföring. 

Vet du vilka försäkringar du behöver i ditt företag?
Som egen företagare behöver du teckna dina försäkringar själv. Det kan ibland kännas svårt men är en viktig del av ditt företagande. Vad händer om det går fel med en kund? Vad behöver du göra för att vara lika trygg i ditt företagande som när du är anställd. Ta chansen att få svar på detta och övriga frågor du har kring försäkringar i ditt egna företagande. 

Att se över sina pensioner är något som kanske inte prioriteras som egen företagare. Det är många andra saker som ofta prioriterar först. Att tänka på pension när man startar är viktigt för att få en hållbar framtid.