Webbinarium: Hållbara persontransporter

Arrangör Energikontor Syd
Tid 2024-11-13 10:3012:00
Plats Teams, Online
Webbinarium: Hållbara persontransporter
 

Vill ditt företag bidra till en mer hållbar framtid och samtidigt förbättra er lönsamhet? Då är detta webbinarium för dig! Vi bjuder in till en inspirerande och informativ session där du får konkreta tips och insikter om hur ni kan minska utsläpp från pendlings- och tjänsteresor.



Välkommen att delta online, på Teams.

Den 13 november 2024, kl. 10:30 - 12:00

Webbinariet är kostnadsfritt men du behöver anmäla dig senast den 8 november. Länk till mötet skickas ut den 11 november.

 

Våra följeforskare och företagsrepresentanter delar med sig av framgångsfaktorer, fallgropar och de många fördelarna med att satsa på hållbara transportlösningar. Lär dig hur digitala möten, tjänstecyklar och flexibelt arbete kan skapa stora vinster – både för miljön och affärerna.

Ta chansen att bli en del av framtidens hållbara näringsliv!

 

 
 

Webbinariet erbjuds kostnadsfritt som en del av projektet Hållbara företagsresor 2.0 där flera företag har arbetat med att minska utsläppen från sina pendlings- och tjänsteresor. Projektet drivs av Energikontor Syd, Lunds universitet, Helsingborgs stad och Lunds kommun, och finansieras av Energimyndigheten.

-----------------------------------------------------

Personuppgiftshantering (GDPR) 

Under eventet kommer vi notera ditt deltagande i en lista, som vi sedan sparar på våra servrar och rapporterar in till våra projektfinansiärer som möjliggör att vi kan arrangera våra event. Vi kan komma att spela in eventet för att rapportera till våra finansiärer, men också för publicering på våra kanaler: webbsida och sociala medier. Det insamlade materialet sparas på våra servrar under tiden projektet pågår och så länge som projektfinansiären eller bokföringslagen kräver, vilket är kan vara upp till tretton år efter projekttidens slut. Därefter raderas uppgifterna. 

För mer information om hur Energikontor Syd hanterar personuppgifter, gå in på https://www.energikontorsyd.se/dataskydd