Halloween spökvandring i Blackis skogen

Arrangör Svartöstans Intresseförening
Tid 2024-11-02 18:0019:30
Plats Blackis, Svartöstaden, Luleå
Fullbokad
Vandring med start kl 18.00
 
Väntelista kl 18.00
 
Fullbokad
Vandring med start kl 18.30
 
Väntelista kl 18:30
 
Fullbokad
Vandring med start kl 19.00
 
Väntelista kl19.00
 

Halloween spökvandring i Svartöstaden

Lördag 2 november hålls spökvandring i Svartöstaden. Vandringen är ca 20-30 min och ni anmäler er till en starttid (kl. 18.00, 18.30 och 19.00. )
Ni som bor i Svartöstaden: Platserna går åt snabbt så se till att anmäla dig för att säkra en plats. Går alltid att avboka om något händer som gör att man inte kan delta.

Vandringen startar vid Blackis. Inga ficklampor är tillåtna i skogen under själva vandringen. Alla funktionärer har lampor om det skulle behövas. 

OBS! Samma startplats som föregående år dvs, vandringen startar där den tidigare slutat vid gamla återvinningen på andra sidan Blackis.
Pga renovering av Blackis finns inte toaletter att tillgå i år. Vänligen respektera de avspärrningar som finns.

Kom gärna utklädd. Då vi vill ge plats till så många barn som möjligt uppmanar vi vuxna att samordna så att varje vuxen går med flera barn. Det är du som vårdnadshavare/medföljande vuxen som ansvarar själv för ditt barn.

Om ni får förhinder vill vi att du avbokar er plats för att då ge plats till andra på väntelistan.

Arrangemanget är helt kostnadsfritt för barn som vuxna. Uppskattar du arrangemanget får du gärna swisha ett bidrag till Svartöstans Intresseförening 123 593 5085. Sätt Spökvandring som meddelande.

Övrig information:
Vandringen i skogen är ej lämplig att göra med barnvagn.