Kostnadsfritt webinar: ”Autofagi och Cell Support – optimera kroppens självreningssystem” med Peter Wilhelmsson

Arrangör Alpha Plus
Tid 2024-11-12 19:0021:00
person
 

Vi har nöjet att bjuda in er till en exklusiv utbildning i samband med lanseringen av vår nya produkt, Cell Support. Detta innovativa kosttillskott är särskilt framtaget för att stödja kroppens naturliga autofagiprocess – den process som ansvarar för att rensa ut gamla och skadade celler och därmed bidra till förbättrad cellhälsa och ett hälsosamt åldrande.


Tema: Autofagi och Cell Support – optimera kroppens självreningssystem
Datum: Tisdagen den 12 november
Tid: kl 19.00–21.00

OBS! Webinariet är endast öppet för återförsäljare av Alpha Plus.

Föreläsare
Peter Wilhelmsson
är grundare av Alpha Plus och en av Sveriges främsta experter inom närings- och funktionsmedicin med mer än 30 års erfarenhet inom området. Han är utbildad Näringsmedicinare (NMTF), Naturläkare (SNLF), Funktionsmedicinare (IFMCP) samt Anti-aging-medicinare (ABAAHP, FAARM). Peter har själv författat eller varit medförfattare till 15 olika böcker genom åren och är en väldigt uppskattad föreläsare och inspiratör!

Vad du kommer lära dig:
• Cell Support: Produktens innehåll, fördelar och hur den optimerar kroppens autofagiprocess för att främja cellhälsa, ökad energi och bättre immunfunktion.
• Hur autofagi fungerar och dess betydelse för cellhälsan, åldrandet och utvecklingen av olika hälsoproblem.
• Sambandet mellan autofagi och detox, samt hur nedsatt autofagi kan leda till problem med mitokondrier, immunförsvaret, hjärt-kärlsystemet, hjärnhälsa och metabola syndrom.
• Hur man kan känna igen tecken på nedsatt autofagi och vad som kan göras för att stimulera processen genom kost, livsstil och specifika näringsämnen.
• De främsta livsmedlen, superfoods och terapierna för att främja autofagi, inklusive viktiga adaptogener som finns i Cell Support (fisetin, quercetin, grönt te-extrakt) samt NAC, NAD+ och resveratrol.
• Kopplingen mellan autofagi och mitofagi (rengöring av skadade mitokondrier) och hur dessa processer påverkar åldrandet och sjukdomsutveckling.
• Hur Cell Support kan integreras i detox-program för att optimera autofagiprocessen och främja en effektiv cellrening.

Anmälan
Varmt välkommen att anmäla dig via länken nedan! Sista anmälningsdag är måndagen den 11 november (24 timmar innan start).

OBS! Den digitala Zoom-länken till webinariet skickas ut till dig som anmält dig via e-post under förmiddagen tisdagen den 12 november, dvs samma dag som webinariet äger rum.

Vid frågor eller eventuella återbud är vi tacksamma om du avbokar din plats så snart du vet genom att mejla till order@alpha-plus.se

Vi ser fram emot att ha er med på denna lärorika och inspirerande kväll! 😃