Live Life Alive

Arrangör Veronica Durango /Authentic Relations
Tid 2024-10-22 18:3020:30
Plats Elof Lindälvs gymnasium (Lilla Aulan) , Kungsbacka
Live Life Alive
250 kr

Många upplever att livet rusar förbi, som om man bara går igenom livet på autopilot.


I föreläsningen “Live Life Alive” får du inte bara verktyg för att bryta autopilot-livet – du kommer även att upptäcka hur du skapar DITT liv där DU är huvudpersonen. 


SYFTET:

Att inspirera och erbjuda dig konkreta verktyg för att verkligen leva livet mer medvetet och autentiskt.

Föreläsningen syftar till att skapa motivation, förståelse och engagemang, vilket i sin tur leder till ökat välmående, mer frihet och framgång i det som UPPLEVS viktigt på riktigt.


Målgrupp:

Denna föreläsning passar för yrkesliv, privatliv, kärleksliv, skolväsendet, lärare, elever, chefer osv.


HANDLING:

Veronica inleder föreläsningen med en kraftfull insikt: Kroppen klagar när själen lider. Med kraftfullhet, sårbarhet och mod, förtydligar hon hur viktigt det är att lyssna på sitt inre och bli vän med sin historia och bryta det programmerade autopilot-livet; genom att aktivt välja att leva, medvetet, autentiskt, utan begränsningar.


Hon påminner oss om att vi har kraften att leva livet på våra egna villkor med frihet. Det handlar om att skapa en äkta relation med oss själva och understryker att - Livet ger oss möjligheter, genom att utmana oss själva växer och utvecklas vi på sätt vi aldrig trott var möjliga.


Veronica betonar vikten av att hantera stress och motgångar med ett starkt mindset, ett öppet hjärta, energiflöde  och medvetenhet. När vi lär oss att connecta till oss själv öppnar vi upp för djupare läkning - förståelse och acceptans.


Connection till kroppen är något som Petra också kommer in och betonar. 

”När vi lyssnar på den, skapas det frihet och flöde i hela systemet.


Föreläsningens innehåll:


  • Kroppen klagar när själen lider
  • Bryt det programmerade  autopilot-livet
  • Din historia har svaren du söker 
  • Utmana dig själv – Väx och utvecklas
  • Hantera stress och motgångar
  • Connecta till kropp - själ - sinnet


I denna föreläsning vill Veronica och Petra motivera dig till att verkligen leva livet levande inom livets ALLA delar.


Om Veronica: Läs på www.veronicadurango.se


Om Petra:  

Med 17 års erfarenhet i skolans värld genom läraryrket, och som utbildad yogalärare sedan 2014, bestämde hon sig för att koppla ifrån autopiloten och följa sin passion och dröm. 


Efter en tuff bakgrund med ätstörningar i yngre år och senare även utmattningar, skolade hon om sig till Hälsocoach. Nu sprider hon sina kunskaper om kroppens, själens och sinnets hälsa, och använder sig av sina egna erfarenheter och verktyg för att inspirera och hjälpa andra att hjälpa sig själva till bättre mående.


Tillsammans skapar Veronica och Petra en inspirerande plattform för transformation. Genom att kombinera insikter om medvetenhet, rörelse och personlig utveckling, ger de deltagarna verktygen att frigöra sig från det som håller dem tillbaka och leva livet på sina villkor. Denna föreläsning är en kraftfull inbjudan att omfamna autenticitet, växa och leva fullt ut.


Anmälan är bindande. Avbokning är endast gällande om den sker 7 dagar innan föreläsningen startar med uppvisande av sjukintyg.