Skolledarforum 2024

Arrangör Vuxenutbildning i Samverkan (ViS)
Tid 2024-11-25 10:002024-11-26 15:00
Plats Långholmen Konferens Alstaviksvägen 19 117 33 Stockholm, Stockholm
Fullbokad
Skolledarforum 2024
 
Väntelista till Skolledarforum 2024
 

Välkomna till Skolledarforum 2024!

Den 25-26 november  är det dags för ViS Skolledarforum igen!

På Skolledarforum får du som är lokal politiker, skolledare eller chef inom kommunal eller privat vuxenutbildning möta beslutsfattare, myndighetsrepresentanter och kollegor i ett mindre samtalsforum där dialogen är prioriterad.

Skolledarforum är endast öppet för medlemmar i ViS. Vi har även begränsat deltagarantalet till 30 personer för att garantera att du verkligen får chansen att både inhämta de senaste nyheterna inom vuxenutbildningen och göra din röst hörd i samtalet.

Klara för medverkan är bl.a. Statssekreterare Erik Scheller, regeringens särskilde utredare Roger Haddad, samt representanter för Riksdagens utbildningsutskott,  Skolverket, Sveriges Kommuner och Regioner samt Svenskt Näringsliv.

Pris: 3 500 kr exklusive moms, endast medlemmar. 

Anmälan är bindande, dock kan platsen överlåtas till annan person. 2 luncher, fika samt konferensmiddag ingår i priset. 

Vi kommer att begränsa deltagandet till två deltagare per kommun eller företag för att sprida deltagandet så mycket som möjligt. Om man vill anmäla fler deltagare kan vi bara garantera plats om konferensen inte är fulltecknad.

Vi kan också erbjuda boende på Långholmen för 1.692 kr + moms per natt. Vi kan dock bara garantera detta erbjudande för bokningar gjorda senast den 23 oktober!

Vill du hålla dig uppdaterad och påverka är Skolledarforum platsen!