HållBAR med Sarah Emond

Arrangör Lunds kommun
Tid 2024-10-02 17:0019:00
Plats Botulfshörnan, Lunds Stadshall , Lund
HållBAR med Sarah Emond
 

HållBAR med Sarah Emond

Varmt välkomna på AW och nätverkande kring temat inre hållbarhet i Lunds Stadshall.

Inner Development Goals (IDGs) är ett komplement till de globala målen och samlar förmågor som vi människor behöver utveckla för att lösa de utmaningar vi ställs inför. Sarah Emond är en erfaren föreläsare och ledare som brinner för att möjliggöra en hållbar och välmående framtid. Hon kommer att ge oss en personlig introduktion till IDG-ramverket och tips på hur man kan använda det.

Sarah driver det egna bolaget By EMOND vid sidan om sitt arbete med att leda etableringen av ett nytt hållbarhetsinriktat Science Center i Lund.
Läs gärna mer på www.byemond.com eller www.linkedin.com/in/sarah-emond 

Vad är HållBAR?

Det sägs att många av de bästa samtalen och idéerna uppstår i informella sammanhang. Vi är många som brinner för hållbarhetsfrågor i Lund – men några av oss har antagligen aldrig träffats, en del av oss upplever att vi är ensamma i frågan på våra arbetsplatser och vissa av oss kan inte få nog av att prata hållbarhet både på och utanför jobbet. Därför har HållBAR skapats! Vi vill vara din oas i hållbarhetsdjungeln, en mötesplats och ett forum, där vi får möjlighet att lära oss nya saker, dela med oss av kunskap och inte minst nätverka.


Var:
 Botulfshörnan, Stadshallen Lund
När: Onsdagen den 2 oktober.
Dörrarna öppnas kl 17. På scen kl 17.15 med eftermingel till ca 19.00. 
Övrigt: HållBAR är kostnadsfritt men platserna är begränsade.
Mat och dryck finns att köpa i Taperian i anslutande lokal.

Om frågor kontakta Mira.norrsell@lund.se