Webbinarium om klimatanpassning

Arrangör Energikontor Syd
Tid 2024-10-10 08:3009:30
Plats Online
Webbinarium om klimatanpassning
 

Webbinariet handlar om torka och konsekvenser av torka. Vi får lyssna till två presentationer med möjlighet till frågor och kommentarer efteråt.  

Vi inleder med Frida Eklund från Vattenmyndigheten i Södra Östersjöns vattendistrikt som berättar om Delförvaltningsplan och Delåtgärdsprogram mot torka och vattenbrist 2022 - 2027.  

Därefter lyssnar vi på hur arbetet mot torka och vattenbrist har hanterats i Borgholms kommun. Vi kommer att lyssna till miljösamordnare Ulrika Belsing. 

Webbinariet riktar sig främst till dig som jobbar på en kommun som miljöstrateg/hållbarhetsstrateg/ansvarig för klimatanpassning el. motsv.

Det är kostnadsfritt men anmälan krävs. 

Torsdag 10 oktober 2024 , kl. 8:30 - 09:30, på Teams.

Anmäl dig genom att klicka på länken till vänster, senast 8 oktober. Länk till mötet skickas den 9 oktober.



Workshopen anordnas av Energikontor Syd som en del av en större stödinsats riktad till kommuner inom energiplanering och omställning.


--------------------------------------------------

Personuppgiftshantering (GDPR) 

Under eventet kommer vi notera ditt deltagande i en lista, som vi sedan sparar på våra servrar och rapporterar in till våra projektfinansiärer som möjliggör att vi kan arrangera våra event. Vi kan komma att spela in eventet för att rapportera till våra finansiärer, men också för publicering på våra kanaler: webbsida och sociala medier. Det insamlade materialet sparas på våra servrar under tiden projektet pågår och så länge som projektfinansiären eller bokföringslagen kräver, vilket är kan vara upp till tretton år efter projekttidens slut. Därefter raderas uppgifterna. 

För mer information om hur Energikontor Syd hanterar personuppgifter, gå in på https://www.energikontorsyd.se/dataskydd