Kungälvs företagsexpo+

Arrangör Kungälvs företagsexpo
Plats Stadshuset i Kungälv Ytterbyvägen 2, Kungälv
Kungälvs Företags Expo
 

Kungälvs företagsexpo 

Välkommen att presentera ditt företag på Kungälvs första entreprenörsdrivna företagsmässa! 

Tid: Onsdag 6 november, kl. 16:00 - 20:00 

Plats: Kungälvs stadshus, Ytterbyvägen 2

Vi erbjuder dig som företagare i Kungälv med omnejd ett unikt tillfälle att kostnadsfritt presentera ditt företag på en mässa mitt i centrala Kungälv. 

Syftet med mässan är att sätta företagandet i centrum, erbjuda möjlighet för näringslivssamverkan/B2B, men också ge ett utmärkt tillfälle att sälja produkter/tjänster till besökarna. 

Genom att inte ta ut någon avgift vill vi göra det möjligt för såväl små som stora, nystartade som väletablerade företag, att delta. På så vis kan vi visa på bredden av västsvenskt företagande i allmänhet och företagande i Kungälv i synnerhet.

Utställarplatser huvudsakligen inne i Stadshuset, ett mycket begränsat antal platser finns utomhus för den som vill visa upp mer utrymmeskrävande produkter. Utställarplatserna inomhus är 180 cm breda och 60 cm djupa, rymmer ett bord och roll-upp. Det finns ett begränsat antal bord att låna, uppge i din ansökan om du vill låna ett. Alla utställare förbinder sig att ha sin utställningsplats öppen och bemannad under hela öppettiden, kl. 16:00-20:00.

Antalet platser är begränsat, därför ansöker du på bifogad länk. Vi eftersträvar en stor bredd på företag och kommer därför genomföra en urvalsprocess för att säkerställa att vi får företag med olika profiler. Vi ber dig därför uppge vad du kommer prioritera att visa på Kungälvs företagsexpo.

Sista ansökningsdag: 30 september

Besked om huruvida ditt företag fått en av de kostnadsfria platserna får du senast 10 oktober. Om du erhållit en plats, men lämnar återbud efter 20 oktober eller helt eller delvis uteblir från mässan, debiteras en no-show-avgift om 1500:-. Mer detaljerad information om praktiska detaljer får du efter anmälan För ytterligare information eller frågor, kontakta:

Elisabeth Ström, elisabeth@bostinvest.se, 0707777444

Annika Tännström, annika@tannstrom.se, 0707495439

Kungälvs företagsexpo genomförs med stöd av Nätverket Kvinnliga entreprenörer i Kungälv, Företagarna, Företagarna W, Kungälv Marstrand Näringsliv och Kungälvs Kommun 

Varmt välkommen med din ansökan!