Surrender and Support - Aguafusion I, mix gender, 20 september

Arrangör Petra Karsenbarg
Tid 2024-09-20 17:0021:30
Plats Sickla, Stockholm
Surrender & Support; ordinarie pris
950 kr
Surrender & Support; rabatterat pris (endast för pensionär, sjukskriven o arbetslös)
700 kr
Two for reduced price, Surrender & Support; ordinarie pris
1600 kr
Two for reduced price, Surrender & Support; rabatterat pris (endast för pensionär, sjukskriven o arbetslös)
1200 kr

Surrender and Support
 Aguafusion I - mix genders

 Välkomna till en kväll med vila och dans i varmt vatten.

AGUAFUSION: En unik helhetsupplevelse i det varma vattnets värld. I mindre grupper utforskar vi stillhet och rörelse, hängivelse och kraft, att hålla och bli hållen, tyngd och lätthet, sårbarhet, lek och sensualitet. I vila och närvaro finner vi rörelser, autentiska uttryck och njutning inifrån. Följ med bortom gravitationen in i en värld där vi får röra kroppen i andra dimensioner. Vi låter vårt medvetande slappna av och komma in i meditativa tillstånd. Vi blir vägledda av Petra Karsenbarg som bor halvårsvis i Thailand och nu hemma i Sverige med ny inspiration. Hon tar med sig sina erfarenheter från de varma vattnens ljumma världar.

Datum för kommande Aguafusion event: 💦 13 september, 17-21.30: "Warm Water Womb” - Aguafusion för kvinnor 💦 20 september 17-21.30: “Surrender and Support” - Aguafusion I, mix genders 💦 27 september 17-21.30: “Dive Deeper” - Aguafusion II, mix genders För att hålla ett tryggt space för alla i rummet välkomnar vi de som har vana vid liknande sammanhang, har tränat på samtycke och har viss erfarenhet av att reglera egna nervsystemet. Prata med oss om du undrar. Varmt välkommen Petra och Aguafusion teamet

TID Fredag 27:e september kl 17.00 - 21.30

17.00-17.15 Drop-in registrering, dusch och ombyte 17.30 Samlande cirkel i poolrummet, landning och förberedelser 18.30-20.30 Aguafusion i varmvattenpool 20.30-21.30 Landning på mark igen, delning, avrundning (Räkna med tid efter för dusch och ombyte.)

PRIS. (inklusive 6% moms) 950 kr (Early bird till 11:e september: 800 kr) 700 kr rabatterat för heltids arbetslös, sjukskriven och pensionär ( Early bird till 11:e september 600 kr) Vid sjukdom återfås pengarna om det meddelas senast kvällen innan.(Om priset stoppar dig, hör av dig.)

ANMÄLAN och INFO: 💦 27:e september, 17-21.30: "DIVE DEEPER" - mix gender, för de som varit med minst 2 ggr tidigare Anmälan: https://simplesignup.se/event/219497

ANDRA EVENT I SAMMA SERIE: 💦 13:e september, 17-21.30: "WARM WATER WOMB " - för kvinnor Info FB: https://www.facebook.com/events/1965973893598096 Anmälan: https://simplesignup.se/event/219130

💦 20:e september, 17-21.30: "SURRENDER AND SUPPORT" - mix gender Info FB: Anmälan: https://simplesignup.se/event/219496

FRÅGOR och intresse av info till senare event: FB messenger: Petra Karsenbarg Email: petra@karsenbarg.se Vid intresse av info om när nästa event händer skicka din email till ovanstående.

PLATS Sickla Köpkvarter; mer detaljer kommer efter anmälan.

TA MED (mer detaljerad info kommer i välkomst mejl) Badkläder, handduk Mjuka rena kläder som du kan dra över badkläderna när vi samlas på land Vattenflaska eller termos (ej glas/porslin) Yoga matta och/eller filt att sitta/ligga på Om du har eller vill investera i: Näs klämma (finns på badhus, apotek och sportaffärer)(det kommer att finnas att låna) Simglasögon (ej nödvändigt) Öronproppar för vatten (om du har lätt att få irritation av vatten i öronen) MAT Det kommer finnas frukt och nötter efter vattnet. Ät mat så du är mätt innan du kommer.

FRAMTID Genom din anmälan kommer vi få tillgång till din mejl och kommer skicka ut info om liknande event. Om du inte vill ha det meddela mig.

ANDRAS ORD OM AGUAFUSION: “Aguafusion är en unik kombination av vatten terapier, rörelse och kontakt utvecklad av Petra Karsenbarg. Som bas ligger utbildningar i olika vatten terapier som Aguahara, Fly Deeper och Wataflow. Med inspiration från kontaktimprovisation, massage, yoga, tantra, mindfulness och dans bjuds det in till vila, närhet i närvaro och autentiska uttryck i rörelse, lek, lust och läkning. Utbildad i Somatic Experiencing arbetar Petra med grundning och trygghet både innan och efter tiden i vattnet för att främja balans och integrering. Varje tillfälle och personliga upplevelse är unik och speciell. “ "Petra Karsenbarg guidar oss med sin visdom och mångåriga erfarenhet av grupper och ceremonier till en upplevelse i varmt vatten som inte kan liknas vid någonting annat."

PETRA ”Jag har studerat och arbetat med olika former av yoga, dans, qigong, kropp- och själs-behandlingar de senaste 20 åren och blev kär när jag kom i kontakt med varmvatten terapi och dans första gången. Sen dess har jag rest runt i världen för att uppleva det i olika former. Jag har gått ett antal utbildningar för kroppsterapi i varma vatten. Under läkning av mitt eget nervsystem har Somatic Experience varit och är en stor gåva. Jag har gått SE utbildningen och ger individuella sessioner sedan 4 år tillbaka. SE skapar förståelse hur trauma responser lagras i kroppen och hur vi genom trygghet, närvaro och närhet kan möta och läka, ge plats för och öva in mer sunda strategier att agera och leva våra liv med. Min intention i mitt arbete är att erbjuda kreativa rum där vi är trygga, autentiska, och närvarande för att nå djupare och mer levande kontakt med oss själva, våra nära och vår omgivning."