MINGEL OCH INSPIRATIONSKVÄLL 25 september kl 16.00

Arrangör Malmö Arena Hotel och NW Production
Tid 2024-09-25 16:0017:45
Plats Malmö Arena Hotel , Malmö
MINGEL OCH INSPIRATIONSKVÄLL PÅ MALMÖ ARENA HOTELL
 

Vi bjuder in dig till en trevlig eftermiddag fylld med mingel och inspiration. 


Under eftermiddagen kommer vi att bjuda på en härlig fika med kakbuffé, som serveras på hotellets nya terrass om vädret tillåter.

Därefter följer en inspirerande föreläsning med Madeleine Fagerlind och ett glas bubbel uppe i skybaren. Madelein Fagerlind är Nordens första kvinnliga proffsdomare i MMA och den enda kvinna som dömer MMA i Sverige. Med en unik inblick i en av världens mest krävande sporter, kommer Madelein att dela med sig av sina erfarenheter av att fatta beslut under extrem press, och hur det har format hennes syn på ledarskap och beslutsfattande. Hon kommer också att prata om sin resa som kvinna i en mansdominerad värld och vikten av att känna sig själv och stå fast vid sina beslut, även när motvinden är som starkast Ta chansen att nätverka, bli inspirerad och njut av en kväll i en fantastisk miljö. 

Vi ser fram emot att träffa dig! Klicka här för anmälan till eventet. Vänliga hälsningar, Emy, Nina & Teresa från NW Production Ingrid & Louise från Malmö Arena/Malmö Arena Hotel

DATUM: 25 SEPTEMBER TID: 16.00 - 17.45 PLATS: MALMÖ ARENA HOTEL