Hur förbereder vi oss som fastighetsägare i händelse av kris och krig?

Arrangör Södertälje kommun, Näringslivsavdelningen
Tid 2024-09-27 08:0010:00
Plats Symfoni, Södertälje stadshus, Södertälje
Standardbiljett
 

Välkommen till föreläsning och workshop: "Hur förbereder vi oss som fastighetsägare i händelse av kris och krig?"

Vi har nöjet att bjuda in dig till en lärorik och kostnadsfri föreläsning samt workshop där vi tillsammans utforskar och diskuterar de utmaningar och ansvar som fastighetsägare ställs inför i händelse av kris eller krig. Fördjupa dina kunskaper inom krisberedskap och skapa värdefulla kontakter med andra fastighetsägare i kommunen.

Vad du kan förvänta dig:

  • Inspirerande nätverkande: Träffa och utbyt erfarenheter med andra fastighetsägare som delar ditt engagemang för krisberedskap och säkerhet.

  • Informativt program: Under förmiddagen kommer våra experter att guida dig genom de viktigaste aspekterna att överväga både inför och under en kris- eller krigssituation. Vi går igenom handfasta råd och konkreta steg för att säkerställa att du är väl förberedd.

  • Ansvarsfrågor kring skyddsrum: Svenskt Civilskydd reder ut vilket ansvar du som fastighetsägare har när det gäller underhåll och beredskap av skyddsrum. Vad säger lagen, och vad innebär det i praktiken?

  • Dialog och samarbete: Delta i en interaktiv diskussion om hur fastighetsägare kan samarbeta och stötta varandra i händelse av kris eller krig. Genom att dela insikter och resurser kan vi stärka vår kollektiva förmåga att hantera potentiella hot.

Datum: fredag den 27 september (under beredskapsveckan)

Tid: Klockan 08.00 – 10.00

Plats: Symfoni, Södertälje stadshus

Vi bjuder på kaffe och macka.


Varmt välkommen!