KulTura och höstens nya spännande böcker!

Arrangör KulTura
När? 2024-09-15 14:3017:00
Plats Clarion Grand Hotel, Stortorget 8, Helsingborg

Eventet stängt för nya bokningar

Välkomna till Clarion Grands vackra matsal, vi dukar upp ett smakprov av deras berömda Afternoon Tea och firar nya boksläpp med ett glas bubbel! Läslust och boklotteri ingår alltid!

Frida Skybäck har nått en bred läsekrets både i Sverige och utomlands. Hon har tidigare arbetat som gymnasielärare. Nu är hon aktuell med en populär kriminalserie om brottsutredaren Fredrika Storm i Lund. Kom och lyssna när hon berättar om den tredje fristående delen Skuggvarg, som börjar med att en kvinnlig student försvinner från en fest på Lunds universitet.  

Mattias Edvardsson har skrivit böcker för både barn, vuxna och ungdomar. Han fick sitt stora genombrott 2018 med En helt vanlig familj som getts ut i 35 länder och blivit en världssuccé på Netflix. Nu släpps Mattias nya bok Gravglänta, som är den första delen i Brottsplats Söderslätt, en serie kriminalromaner om polisassistent Gunni Hilding och hennes kollegor i Trelleborgs polisdistrikt.

Hanna Wendelbo är designer och mönsterformgivare. Hon är också blomsterodlare och kreatören bakom många offentliga planteringar, till exempel Norrvikens trädgårdar. Föreläsning om Slow Flowers uppmuntrar till val av närodlade snittblommor som också skildras i hennes bok Odla Blommor.

Ellen Skarps populära bokprat kommer med tips om hösten nya böcker!

Allt detta ingår i eventet!
• Författarsamtal
• 1 glas bubbel och smakprov på Clarion Grands berömda Afternoon Tea
• Boklotteri med överraskningar
• Möjlighet att köpa signerad bok till specialpris denna kväll

Varmt välkommen! 
Eva Möller 

KOM IHÅG!
VarClarion Grand Hotel, Stortorget 8, Helsingborg
När: 15 september, klockan 14:30 - 17:00

Anmälan och betalning:
Swish:
Anmäl och betala din bokning via SWISH och ange ditt namn som referens. Swisha 350 kr per deltagare till: 0706 307 196. Betalningen ska vara oss tillhanda senast en (1) dag innan.

Har du problem att betala med Swish, ring Eva på 
0706 - 307 196 eller skicka ett mail till eva.moller@kunskapsinfo.se.

Bokningen är bindande, men kan överlåtas till annan person.