Dagsresa med Björklidens Golfklubb till Gripsholm

Arrangör Björklidens golfklubb
Tid 2024-08-30 09:0015:30
Plats Gripsholm, Mariefred
Spel på Gripsholm med medlemskap
50 kr
Fullbokad
Spel på Gripsholm utan medlemskap
465 kr
Fullbokad
Reservlista
 

Dagsresa till Gripsholm - en trevlig tradition

Följ med på dagsresa med golf fredagen den 30 augusti, denna gång till Gripsholms härliga bana! Utflykten är öppen för medlemmar i Björklidens GK eller medlem i Björklidens supporterklubb. 

Kaffe och fralla finns framdukat från 09.00 och första start är 10.00. Efter 9 hål finns smörgås och något att dricka för de som önskar. Efter genomförd runda har vi en liten samling och belönar några resultat innan vi beger oss hemåt igen, förhoppningsvis glada och nöjda.

Deltagaravgift för detta är endast 50 kr/person om du har fritt spel på Gripsholm i ditt medlemskap. I annat fall tillkommer greenfee som gäst till medlem och kostnaden blir 465:-. Observera att erlagd deltagaravgift inte återbetalas vid eventuell avbokning. 

Vi spelar en lättsam poängbogey både individuellt och i lag (bästa poäng individuellt i bollen på varje hål läggs ihop till ett lagresultat). Efter spelet håller vi en liten prisutdelning och belönar några resultat. 

Det finns ett begränsat platser tillgängliga och först till kvarn gäller som vanligt. Anmälan gör du här på sidan. Vid fullbokat kan du ställa dig på reservlistan. Om plats blir ledig kommer du att bli kontaktad.

Fyll i om du behöver skjuts eller om du kan skjutsa någon så blir det lättare för alla som vill att hänga med!! Första starttid är kl 10:00.

Ledare är Jarl Klang. För frågor kontakta Jarl 0708-343534, jarl.klang@mail.com

Häng med du också!

Björklidens Golfklubb