MEDITATIONSKURS HÖST 2024 - BOKA PLATS

Arrangör Mindfulnessmentor | Kristina Lindgren
Plats Zoom
Early-bird pris: Meditationskurs höst 2024 (privatbetalande)
1950 kr
Ordinarie pris: Meditationskurs höst 2024 (privatbetalande)
2350 kr

MEDITATIONSKURS I HÖST

Meditationer och dialoger som integrera den spirituella intelligensen i din vardag. Stärk och linjera upp dina 3 intelligenscentra i kroppen.

6 söndagar kl 8.30-10.30
Datum: 8/9, 22/9, 6/10, 20/10, 3/11, 17/10

Det är en grupp på 6-12 deltagare som samlas på zoom varannan söndag. Vi gör en längre meditation och samtalar kring ett tema varje tillfälle.
Meditationerna spelar in och skickas ut efter varje gång.
Mer detaljer skickas ut då du bokat din plats.

Early-bird pris: 1950:-* 
OBS! Innan 25/8
Kurspris: 2350:- * (privatbetalande)

BOKA & BETALA DIN PLATS HÄR.**
Du får ett mejl med KVITTO till din angivna e-postadress.***

Stärk din inre kontakt med livskraften och bygg upp din inre plattform och spirituella intelligens med meditation. Stärk och linjera upp ditt medvetande med dina 3 intelligenscentra i kroppen.

Kristina har en pågående grupp online i meditation. Vi förnyar intaget av deltagare vid varje nystart av gruppen.
 
Meditationerna är guidade på svenska och har fokus på att göra det lättare för dig att befria dig i nuet, och öppna din högre intelligens och kreativitet. Passar alla både nybörjare och fortsättare.Det kan dock vara bra om du mediterat något och gått i någon själv-utveckling innan.

Du får övningar och samtal med en liten trygg grupp, samt inspiration och integrering av insikterna. Alla meditationer spelas in för dig att fortsätta med.

Obs! BONUS - 5 meditationer som är grundläggande och stärker upp dig för temat (inspelade under tidigare kurser.)

Alla välkomna!

MER INFORMATION OM DENNA KURS
Meditation leder till inre frihet och existentiellt välbefinnande.
Utan någon sorts guidning av en lärare eller coach är det dock lätt att fastna på gärdsgården och vi når inte det öppna landskapet vi längtar efter.
Hur kommer vi vidare trots att vi har motstånd, kanske dissar vår meditationsstund och missar det inre stödet?

Om du tar hjälp att se hur just dina hinder ser ut och hur du stoppar din utvecklingsprocessen i livet, så speglas det även med meditationen (tex att det känns tråkigt, du vill lätt avbryta, får ont nånstans eller inte vet hur du ska sitta, tror inte du kan, du väntar på att tankarna ska sluta snurra osv) så betyder det att du har många tips att prova och mycket att vinna på att fortsätta och ta emot hjälp med det.

Att meditera betyder inte att vi flyr från verkligheten, tvärtom, vi tar oss an den med mer kärlek och engagemang och vi intresserar oss för vår insida och regelbundet umgås och lär känna oss själva på djupet. Detta förbättrar relationen både till dig själv, livet och andra runt dig.

Denna kurs ska vi utforska hur vi aktiverar och integerar den spirituella intelligensen med vårt vardagsliv. HUr vi kan skapa mer frihet och flöde av livsenergi i de 3 intelligenscentra vi kan lokalisera i kroppen. Vi öppnar för mer en helhetsupplevelse, och flöde i intellektet/huvud, känslan/hjärta och instinkten/mage.

Välkommen till vår grupp i höst!

Kristina Lindgren
spirilogy@gmail.com





___
*Kursvgiften återbetalas ej. Men den kan överlåtas på någon annan ifall du har någon vän etc du vet vill delta. 
**Vid inställd kurs återbetalas kursavgiften minus avgifterna som SimplaSignup tar för transaktionerna.
***Fakturor skickas inte ut till privatbetalande. Ett kvitto som bekräftar transaktionen skickas ut e-post via SimpleSignup, samt ges vid betalningen via Payson.