Victory affärsdag 2024

Arrangör Victory nätverk genom Stenman kommunikation AB
Tid 2024-10-15 09:0014:30
Plats Mälardalens universitet, Studion, Drottninggatan 2, Eskilstuna, Eskilstuna
Victory affärsdag inkl moms
1244 kr


Vill du tjäna mer pengar?
Vill du göra fler affärer?
Vill du professionalisera ditt nätverk?

Då är du välkommen att boka din plats på Victorys affärsdag!

Nätverket Victory består av kvinnor som är intresserade av ledarskap, entreprenörskap och personlig utveckling. Vi har regelbundna frukostträffar då vi möts för inspiration och nätverkande. Våra ledord är att "vi lyfter och peppar, vi hyllar och hjälper". Det är ett medvetet val att inte sälja till varandra under de här träffarna. Ändå har frågan kommit upp flera gånger:

Hur kan vi hjälpa varandra att tjäna mer pengar?

Därför skapade vi 2023 för första gången Victory affärsdag och nu är det dags igen!

Den här dagen är syftet att möjliggöra fler affärer och utvidga varandras professionella nätverk. Målet är att öka omsättningen för alla som deltar. Det gör vi genom att pitcha våra idéer och hjälpa varandra att hitta nya kunder.

Vi tackar för den fantastiska feedback vi fick förra året, då vi verkligen förstod att den här dagen var mycket uppskattad och värdefull.

Det vi också har fångat upp är att ge ännu mer tid och plats att röra på sig för att mötas. Så det vill vi naturligtvis göra vårt allra bästa för att möta upp. I år är lunch inkluderad i programmet, för att ge möjlighet även till ett avslappnat nätverkande för alla.

Läs mer om evenemanget här: mariapihlsminne.se/affarsdag

Med reservation för mindre förändringar. Evenemanget genomförs ej med färre än 25 deltagare, om det ställs in på grund av för få deltagare återbetalas avgiften. Boka tidigt till Early bird-pris 595 kr exkl moms, ordinarie avgift är 995 kr exkl moms.