KICKOFF med övernattning i Hölseböke, Vildmarksbyn i skogen

Arrangör Nätverket Grid
Tid 2024-08-30 15:002024-08-31 15:00
Plats Hölseböke 101, Slöinge, Falkenberg 311 67 Sverige
Övernattnig till Hölseböke, Vildmarksbyn i skogen
 

Vi åker på kickoff den 30-31/8!!
 
Under dessa dagar har vi tillfälle att lära känna varandra, umgås i underbar natur, och vi kommer att ha en agenda med företagsrelaterade saker att prata om när vi är där. Det blir en kul helg och vi hoppas att ni är pigga på att följa med!

Följ med GRID på en fantastisk naturupplevelse i Hölseböke, med adress Hölseböke 101, Slöinge, Falkenberg 311 67 Sverige.
Gården ägs av vår gridmedlem Pernilla Qvarfordh, Vindhaga gård, och hennes syster Jessica.

Tiden är bestämd till 15:00 den 30/8 till 15:00 den 31/8.
Vi kommer att samåka i varandras bilar och detta kommer vi överens om när det närmar sig, och när vi ser hur många som anmält sig. 

Vi kommer att övernatta i deras stugor och på gården och det är flerbäddsrum som gäller.
Ni investerar en kostnad på 250 kr/person för övernattningen, och sedan tillkommer självkostnadspris för maten, som vi i styrelsen köper, och på plats får vi hjälpas åt att tillaga en enkel måltid som passar i skogen :-)

Mer info kommer senare till er som har anmält er till denna speciella upplevelse. Kika gärna in på sociala medier så kan ni se fler foton och kommentarer om :

Hölseböke Naturhälsogård som beskriver sin gård så här:


Ni har mötet. Vi har platsen!


I en unik natur/ miljö erbjuder vi mötesplats för retreat, återhämtning och inspiration. En plats och tillfälle att stanna upp, bli hörd, lyssna inåt och komma i kontakt med sig själv. En chans till vila. Som massage för själen i närvaro med vad som är viktigast just nu. 


Avstressande miljö

 

Mitt ute i skogen vid en vacker sjö hittar du Hölseböke  med tillhörande spa och vildmarksboende. Här råder fullkomlig stillhet och harmoni, långt borta från jäkt och stress.

Tre enkla stugor, plats för 10 personer, grillkåta och bastu vid sjön. Flotte, kajak och brygga.