Farmers Market

Arrangör Handelsplats Höganäs
Tid 2024-08-31 11:0017:00
Plats Salthallarnas parkering , Höganäs
Farmers Market Kullahalvön 2024
 

Den 31 augusti kör vi för andra året Farmers Market, som en del av helgen Kullahalvön Blomstrar. Det är på Salthallarnas parkering mellan 11.00-17.00. Dagen innehåller livemusik, aktiviteter för hela familjen och ett härligt och underhållande scenprogram! Det blir en heldag på Kullahalvön! 

Vill du boka en plats/marknadsstånd?

På Farmers Market vill vi ha lokalt producerad mat, blommor, örter, grönsaker, förädlade produkter, hantverk och keramik. Vi vill att man har en lokal förankring.

Anmäl dig snarast möjligt via formuläret, det är först till kvarn som gäller. Vi vill att man pyntar sin yta och bidrar till att skapa härlig stämning/känsla.  Det finns ett antal marknadsstånd att låna och det är först till kvarn som gäller. Viktigt att du skriver ditt önskemål om lån av marknadsstånd när du anmäler dig.  

Genom att anmäla dig som försäljare förbinder du dig till att närvara vid Farmers Market på Salthallarna 31 augusti 11.00-17.00. 

Kostnaden är 850 kr ex moms för en plats, ca 2 meter lång. 

NOTERA att din plats är bokad först när du fått en bekräftelse från oss i separat mail. 

Meddela även vad ni kommer att sälja i ert marknadsstånd. Vi kommer att meddela tillkommande anmälda om redan befintlig försäljning och har beslutanderätt till att säga nej till tillkommande försäljning av samma karaktär. 

Mer information om allt praktiskt kommer att skickas ut längre fram till samtliga som har anmält sig. 

VÄLKOMNA! 

För frågor, vänligen kontakta Sofie Oldfield, Handelsplats Höganäs