Webbinarium: Energiberedskap

Arrangör Energi-och klimatrådgivarna i södra Sverige och Energikontor Syd
Tid 2024-09-25 18:3019:45
Plats I din dator, mobiltelefon eller tablet, Online
Standardbiljett
 

Webbinarium med energi-och klimatrådgivarna Paula Björk och Daniel Hägerby


Föreställ dig att du blir helt utan ström i flera dagar – vad gör du? Hur löser du uppvärmning, matlagning och tillgång till vatten? Hur gör du på sommaren, respektive på vintern? 

Sverige har en av världens säkraste elförsörjningar, men trots det finns det mycket som kan hända som gör att strömmen går. 

På det här webbinariet om energiberedskap får du veta allt om hur du kan förbereda dig för ett längre strömavbrott, oavsett om du bor i villa eller förvaltar en fastighet.


Det här är en föreläsning från energi- och klimatrådgivningen i syd. Din kommunala energi- och klimatrådgivare har numera också uppdraget att ge råd om energiberedskap.


Deltagandet är kostnadsfritt. 

Möteslänk i kvittot
Länk till webbinariet får du i mailkvittot/mailbekräftelsen efter att du anmält dig. Hittar du inte mailbekräftelsen, kolla i din skräppost. 

Kontakt
Behöver du hjälp att ansluta till mötet?
Kontakta tekniksupport Christine Dahlgren.


Webbinariet arrangeras av de kommunala energi-och klimatrådgivarna i södra Sverige, med stöd av Energikontor Syd.

Personuppgiftshantering (GDPR) 

Under eventet kommer vi notera ditt deltagande i en lista, som vi sedan sparar på våra servrar och rapporterar in till våra projektfinansiärer som möjliggör att vi kan arrangera våra event. Vi kan komma att spela in eventet för att rapportera till våra finansiärer, men också för publicering på våra kanaler: webbsida och sociala medier. Det insamlade materialet sparas på våra servrar under tiden projektet pågår och så länge som projektfinansiären eller bokföringslagen kräver, vilket är kan vara upp till tretton år efter projekttidens slut. Därefter raderas uppgifterna. 

För mer information om hur Energikontor Syd hanterar personuppgifter, gå in på https://www.energikontorsyd.se/dataskydd