Valpkurs Torsdagar Start 22/8 18,30 - 20,00

Klubb Svedala Brukshundsklubb
Plats Sjödikenvägen 35, 233 35 Svedala
Fullbokad
Valpkurs torsdagar 18,30-20,30
1750 kr
Reserv valpkurs torsdagar
 

Viktig information!
OBS!!! Kursen startar med en obligatorisk teori kväll UTAN hund måndagen den 19/8 kl 19,00
Välj den kurs du önskar gå och anmäl med all information som efterfrågas, det är viktigt att anmälan ifylles korrekt för att bokningen ska kunna gå igenom. När din bokning är betald skickas kvitto på mail. När det närmar sig kursstart kommer instruktören skicka ett mail med information inför första kurstillfället. Det går endast att anmäla till de kurser som är aktiva!

OBS!
För att gå kurs hos oss måste du vara medlem i Svedala brukshundsklubb. Är du redan medlem i någon annan brukshundsklubb räcker det med delmedlemskap(läs mer på vår hemsida, länk finns längre ner). För att gå workshop behöver man vara medlem i Svedala brukshundsklubb eller annan brukshundsklubb. 
Är du medlem i Svedala brukshundklubb eller någon annan brukshundklubb behöver du fylla i ditt medlemsnummer i formuläret för anmälan. Är du inte medlem finner du information om detta på vår hemsida, i detta fall:
•Anmäl till kurs
•Tryck nej på fråga om medlemskap
•Gå in på hemsidan och bli medlem

Har du frågor kring din anmälan?När platserna är fulla kommer du automatiskt till en reservlista som du kan skriva upp dig på, skulle någon avboka sin plats så kontaktar vi dig!