RABARBERSAFARI

Arrangör AlterHedens Rabarberi & Gårdsbutik
Tid 2024-07-10 15:0016:00
Plats AlterHedens Gårdsbutik, Piteå
Rabarbersafari vuxen
95 kr
Rabarbersafari barn 3-12 år
45 kr
Rabarbersafari barn 0-2 år
 

Rabarbersafari

Rabarbersafari en upplevelse för hela familjen hos AlterHedens. Safarin startar med ombordstigning på safarivagnet utanför Gårdsbutiken. Sedan beger vi oss iväg. Turen går efter landsvägen för att ta av genom skogen och sedan ut på rabarberfältet. Naturligtvis får ni följa med in i Rabarberns värld under skicklig vägledning av vår egen guide. Väl framme på rabarberlandet får den som vill sträcka på benen. Turen går sedan tillbaka till Gårdsbutiken.
Rabarbersafari - safari med traktoro vagn

Rabarbersafari med traktor och vagn 

Rabarbersafari är en guidad tur med traktor och vagn hos Sveriges enda rabarberi. Safarin går genom skogen, över bäcken bort till rabarberlandet medan guidning sker om rabarberns värld. Safarivagnet är kopplat bakom traktor. Safari vagnen har tak så vi kör även vid regn.  

Rabarbersafari passar alla åldrar

Safarituren är en uppskattad och trevlig aktivitet för gammal och ung. Barnen tycker att det är roligt att åka traktor och vagn medan ungdomar och vuxna får på ett roligt sätt höra mer om rabarber. Rabarbersafari passar därför som en familjeaktivitet för hela familjen en guidning i Piteå. I gårdsbutiken kan man shoppa AlterHedens saft, sylt, marmelad, chutney, torkad svamp och massor med produkter. Dessutom kan man fika eller äta exempelvis pitepalt.

Rabarbersafari en guidad tur

Rabarbersafari biljett (boka safari här nere eller lös biljett i kassan) 
AlterHedens Gårdsbutik - påstigning. Guidad tur, tar ca 60 min.
Två olika safari vagn, 15-45 personer. 
Köpt biljett innebär plats reservation.