Årets klubbresa till Björkliden Lappland 2 augusti – 9 augusti

Arrangör Björklidens Golfklubb
Tid 2024-08-02 12:002024-08-09 18:00
Plats Björkliden Lappland, Kiruna
Golf och boende i Björkliden 7 nätter
1800 kr
Golf och boende i Björkliden 6 nätter
1500 kr

Årets klubbresa till Björkliden - anmälan stängd!

Som vanligt kommer aktivitetsveckan till klubbens första bana att handla om allt mellan fjällvandring, träffa gamla och nya vänner och naturligtvis golf i olika former. Klubben har reserverat 5 stugor. Pris för inkvartering i stuga och golf dygnet runt på Björklidenbanan är 1800: - per person, 7 nätter. Stannar du en natt kortare t.ex reser upp med tåg, eller längre får du dra av eller lägga till 300:- per natt. 

Vi kommer som tidigare år att göra en del utflykter i närområdet och förhoppningsvis blir det ett besök på Narviks fantastiska golfbana som vi besökt flera gånger. Det finns goda möjligheter till vandringar i närområdet som till toppstugan Låkktatjåkko, Trollsjön eller för att göra en fisketur. Programmet för golfen innehåller flera tävlingar, en lag- och en partävling, Arctic Solo, Björklidenmästerskapet, Lennart Molanders Vandringspris samt mycket spontangolf.
 
Bokning av resa till Björkliden görs och betalas individuellt. Nedan finns förslag med tåg och flyg. Tåg från Stockholms central direkt till Björkliden är normalt det absolut enklaste alternativet. I nuläget med pågående banarbeten är det svårt att ge information om när tågen blir bokningsbara. När platserna väl släpps bokar du lättast på SJ.se eller Vy.se. Tänk på att  efterfrågan då kommer vara stor på liggplatser och antalet är begränsat, dessutom ökar priset närmare avgång. Viktigt att vara snabb här. 

Resan är öppen för medlemmar i Björklidens Golfklubb och det finns 25 platser förbokade i stuga. Om du har någon medföljande som inte är medlem i klubben eller tänker stanna kortare eller längre tid, så maila reseledarna. Sista dag för anmälan är 23 juni men boka snabbt om du är intresserad. 
 
Förslag på flyg med Norwegian
  • 2 augusti. Norwegian avresa Arlanda 14:30 ank. Kiruna 16:05  information om busstransfer kommer när när vi ser hur många som har informerat om behov vid anmälan.
  • 9 augusti. Norwegian avresa Kiruna 16:35 ank Arlanda 18:10.
  • Se till att du bokar din resa med Low Fare+ samt golfutrustning (700 SEK)

Förslag på flyg med SAS

  • 2 augusti. SAS avresa Arlanda 13:20 ank. Kiruna 14.55  Till detta flyg finns busstransfer direkt till Björkliden med Länstrafiken.
  • 9 augusti. SAS avresa Kiruna 15:25 ank Arlanda 17.00.
  • Se till att du bokar din resa med extra bagage för att få med din golfbag

Rekommenderad tågresa till/från Björkliden som bokas individuellt (när platserna släpps).

  • Tåg VY liggvagn avresa Stockholm 2 augusti 18.10 ank. Björkliden 3 augusti 11.17.
  • Tåg VY liggvagn avresa Björkliden 9 augusti 16.30 ank. Stockholm 10 augusti 09.26
För anmälan, bokning och betalning av plats i stuga och golf: Klicka på boka-knappen men säkra först din resa med tåg/flyg så du ordnat transport. Ange om du har önskemål om transfer från flyg och vem/vilka du vill dela stuga med. Rum finns också att boka på hotellet men är betydligt dyrare (0980-64100). 

För frågor, maila någon av reseledarna Jarl Klang (jarl.klang@mail.com) och Ginger Flärvall (flarvall@gmail.com).

Välkommen på resan!

Björklidens Golfklubb