Kreativ Frukost - för företagare inom den kulturella och kreativa näringen i Ystads Kommun

Arrangör Ystads Kommun
Tid 2024-05-30 07:3009:00
Plats Hörsalen Ystads konstmuseum S:t Knuts Torg, Ystad
Standardbiljett
 

Varmt välkommen till en kreativ frukost - för alla kreativa företagare i Ystad! Vi ses i Hörsalen på Konstmuseet kl. 7.30 för en god och mysig frukost under minglande former.

Speciellt inbjuden är Anna Gullmark, nytillträdd verksamhetschef på Klostret i Ystad. Anna kommer att dela med sig av sina erfarenheter som enhetschef på Malmö Museers för museets föremålssamlingar, arkiv och samtidsdokumentation. Tidigare var Anna Gullmark chef för museets fotografiska enhet som 2016 slogs samman med samlingarna och dokumentationen. Anna berättar om Klostret och Kulturmagasinet och blickar även framåt och pratar om Klostrets framtid i Ystad.

Dessutom har vi bjudit in Marie Holmström, turistchef i Ystads kommun, som berättar om film i Ystad och vad som är på gång där, lagom till att sommaren drar igång ordentligt.

Detta är en möjlighet för dig att skapa nya kontakter (eller väcka liv i gamla) och bli inspirerad i ditt företagande. Du bjuds på en god frukost och får chansen att mingla med kollegor, kända som okända.

Tid: 30 maj kl. 07.30
Plats: Hörsalen på Ystads konstmuseum

Eventuell avanmälan sker till kristina.erlandsson(a)ystad.se och/eller via denna sida.