Innovationsnätverk

Tid 2024-05-28 19:0020:00
Plats Stadshuset, Höganäs
Innovationsnätverk
 

Är du en av Kullahalvöns osynliga tekniska innovatörer och vill vara del av ett nytt diskussionsforum för produkt- och idéutvecklare med ett öppet sinne?

Har du många idéer men skulle vilja diskutera dem i ett forum där stöttning och samarbete är grundpelarna? Då är du välkommen till Stadshuset den 28 maj på en nätverksträff där du får träffa likasinnade! 

Nätverket är ett diskussionsforum för innovation där teknikintresserade kan träffas och prata om idéer eller hjälpa varandra. Det riktar sig till egenföretagare eller fåmansbolag (max ca 2-3 anställda).

Tanken är att hjälpa varandra att driva innovation och projekt som en egenföretagare kan ha svårt att driva ensam. Självklart bedrivs allting under sekretess och med respekt för varandras idéskapande och företagande.

Forumet passar dig som har ett djupt tekniskt intresse, en vilja att skapa tillsammans med andra och ha en plats att träffa likasinnade.

Tanke är att träffas var tredje månad där man kan samlas och spåna på idéer tillsammans. Framöver är också tanken att bjuda in intressanta gäster till att prata på träffarna. 

Nätverket är ett initiativ av David Burman och Markus Andersson, själva enmansföretagare i kommunen. 

Näringslivsavdelningen bjuder på en kvällsmacka och kaffe.

Välkommen med din anmälan!