Nätverksträff hos Vestir!

Arrangör Luleå Näringsliv, Nyföretagarcentrum Nord, Go Business, Ung Företagsamhet, Luleå Business Region, Luleå Tekniska Universitet
Tid 2024-05-16 16:3018:00
Plats Kungsgatan 36, Luleå
Nätverksträff hos Vestir!
 

Vi bjuder vi in dig som är mellan 18 och 30år, som driver företag, eller är intresserad av företagande i samarbete med butiken Vestir till bubbel och visning av deras lokal. På plats kommer vi få höra mer om den moderna second hand butiken Vestir som säljer noggrant utvalt dammode på kommission. Kläderna som lämnas in väljs ut efter säsong och skick. Vi bjuder på bubbel och alkoholfritt alternativ. 


Antalet platser är begränsat, så passa på att anmäla er för att säkra er plats. En väntelista kommer att finnas. Se till att avboka er plats om ni får förhinder, så att väntelistan kan släppas på. 


Young In Business är ett nätverk för unga entreprenörer. Här sker erfarenhetsutbyten, du får inspiration, och det ges möjligheter till nya kontakter. Det är dessutom helt kostnadsfritt! Idag består nätverket av närmare 30 unga personer som är intresserade av företagande, varav många som driver företag redan nu. 


När: 16/5, 16.30-18.00

Plats: Kungsgatan 36 Luleå 


Young in business är ett nätverk som drivs i samarbete av Luleå Näringsliv, Luleå tekniska universitet, Nyföretagarcentrum Nord, Ung företagsamhet Norrbotten, Go Business och Luleå Business Region.