Föreläsning Bröderna Forsberg

Arrangör Kultur,Park och Fritid
Tid 2024-06-01 00:0000:01
Plats Lydiasalen Christinaskolan, Piteå
Föreläsning Bröderna Forsberg
 

TYVÄRR ÄR FÖRELÄSNINGEN INSTÄLLD PGA SJUKDOM!!


Föreläsning

Bröderna Tobias och Johan Forsberg

”Hur möter man motgång”

Den 3 juni kommer Tobias Forsberg och Johan Forsberg till Piteå för att första gången på scen tillsammans för att ge sin föreläsning ”Hur möter man motgång”.

En hockeymatch på annandag jul 2018 kom att förändra Tobias Forsbergs liv. Han skadades svårt i nacken vilket gjort Tobias Forsberg förlamad från bröstet och nedåt. Det markerade slutet på en hans långa idrottskarriär, men samtidigt början på någonting nytt. Johan Forsberg har haft en lång idrottskarriär och representerat klubbar som bl.a Björklöven, Skellefteå, Luleå och avslutande MoDo som kryddats med både SM Guld och inte minst CHL guld. Efter avslutade hockeykarriär så föll det civila valet på att utbilda sig till psykolog vilket han glädjande inom kort tar sin välförtjänta examen.

Bröderna Forsberg kommer att berätta om sina erfarenheter och där ni kommer ges chansen att höra deras personliga resor som för det flesta kantats av både med och motgång i livets alla möjliga former. Bröderna Forsberg ger olika vinklar och perspektiv hur man kan hitta framgång även i det lilla och att faktiskt kunna se misslyckande och motgång som en viktig lärdom i sin personliga utveckling.

Datum: Måndagen 3:e juni (18:30-ca 20:00)

Plats: Lydiasalen Christinaskolan

Målgrupp: Piteås föreningsliv från lämpligtvis 15år

Kostnadsfritt för Piteå föreningsliv.

Övriga deltar i mån av plats, kontakta KPF 0911-696418