Learning Lab - Smarta möten!

Arrangör Resultatbolaget
Tid 2024-05-24 08:0009:00
Plats Teams, Online
Learning Lab
 

Datum: 24 maj
Tid: 08.00-09:00
Vart: Vi ses på Teams 

Med vem: Frida Gatu från Resultatbolaget

Hur många gånger har du deltagit i långdragna möten som inte verkar leda någonvart? Under detta learning lab utforskar vi tillsammans hur vi kan leda möten som gör alla deltagare engagerade och leder till resultat. 

Frida Gatu kommer dela med sig av de vanligaste mötesmisstagen, och hur du tillämpar metoder och verktyg som gör att du undviker dem. Resultatet blir att dina möten blir billigare, snabbare och effektivare. Att mötena dessutom blir roligare är en positiv bieffekt!

Vad är ett Learning Lab?
Vi är säkra på att just du har många bra tips och verktyg på hur man håller bättre och smarta möten. Vad passar då bättre än att ha ett Learning Lab om ämnet smarta möten. Här hjälper vi varandra med tips och erfarenheter.

Resultatbolagets mission är att rädda svenska folket från dåliga möten! Kom och hjälp oss i denna mission!

Vem är Frida?
Frida har lång erfarenhet av att arbeta med utbildning och kompetensutveckling. Hennes intresse för ledarutveckling startade när hon själv var linjechef på mobiloperatören 3.  De senaste åren har hon arbetat med att träna ledare med fokus på ledarskap, kommunikation och mötesledning. Frida uppskattas för sin kunskap, energi, humor och glädje som hon sprider var hon än går.