JAG ÄGER 2024

Arrangör Studio Maddez
Tid 2024-05-23 18:002024-05-25 15:00
Plats Niemisel
JAG ÄGER
 

"JAG ÄGER" är en musikkurs som erbjuder dig som är kvinna/ickeman att utvecklas som singer-songwriter. 


Kriterierna är att du ska vara vara över 20 år, bosatt i Norrbotten och ha en vana av instrumentspel och sång. Målet är att du ska få förutsättningarna att kunna leva helt eller delvis på din musik. 

Årets workshopledare och artist: Mirja Palo

Mirja Palo är musiker och sångerska från Árviesjavrrie bosatt i Jåhkåmåhke och släppte sitt debutalbum Riegádahttin i februari. Hon skapar sin musik utifrån mötet mellan hennes finska rötter och det samiska kulturlandskap inom vilket hon verkar. Flera av hennes sånger framförs på nordsamiska; ett språk som hon lärt sig i vuxen ålder trots att hon själv inte har någon samisk bakgrund.
Med Mirja kommer du få lära dig mer om produktion och entreprenörskap, textgestaltning och möjlighet att reflektera över din roll i musikbranschen.

Vi kommer vara i ytterkanten av Luleå kommun och du som deltagare får resebidrag. Vi ordnar med hämtning från Råneå busstation för den som inte kan resa med bil. 

I kursen kommer du utvecklas som artist genom att träna scenisk gestaltning, textförfattande, komposition, analys och tolkning av låtar, ljudteknik med mera. 

Kostnad: 1500 kr
Begränsat antal platser! 

När du anmält dig kontaktar vi dig för mer information.
OBS. Detta är en intresseanmälan och inte bindande till kursen.