Konstkurs i Tällberg

Arrangör Linda Schilén
Tid 2024-06-23 12:002024-06-26 15:00
Plats Villa Långbers i Tällberg, Tällberg
Enkelrum - Konstkurs Tällberg
5700 kr
Dubbelrum - Konstkurs Tällberg (i nästa steg anger du vem du bor med)
5025 kr
Enbart kurs och lunch
2150 kr

Konstkurs i Tällberg

Den 23 - 26 juni planerar jag för en konstkurs i Tällberg på Villa Långbers. Dagar som ni kommer att kunna ägna er åt att utveckla ert måleri i en historisk miljö där många konstnärer funnit inspiration. 

Vi kommer att bo på Villa Långbers som ligger på toppen i Tällberg med milsvid utsikt över Siljan och bygden runt om. De berömda blånande bergen runt Siljan ligger som en inramning i horisonten med sjön Siljan nedanför. 

Du som inte behöver boende kan boka enbart kurs med lunch (måndag och tisdag). Pris 2150 kr.

Inga förkunskaper krävs. Vi målar i vattenbaserad olja eller akrylfärg på vävspänd duk eller pannå. Motiven är valfria, det viktigaste är att du finner din egen glädje i att måla och utvecklar din personliga stil! Varje moment startar med en uppvärmningsövning och/eller teori där jag går igenom skisstekniker, färglära, val av motiv, komposition av motivet, olika målningstekniker, materialval såsom penslar och medium etc.

Vid färre än 6 deltagare ställs kursen in och kursavgiften återbetalas

Bokningsvillkor

Vi följer Konsumentverkets riktlinjer för fritidskurser. Läs mer på Hallå Konsument, https://www.hallakonsument.se/varor-och-tjanster/angra-eller-avboka-en-kurs-eller-utbildning/