Intensivhelg - Författarkurs 1 på La Petite Mort

Arrangör Jorun Modén - Författarkurs.se
Tid 2024-08-10 10:002024-08-11 17:00
Plats La Petite Mort, Karlaplan, STOCKHOLM, Stockholm
Författarkurs 1 PROFFS Intensivhelg
3500 kr

Vill du bli författare men har svårt att få tiden att räcka till? Välkommen till en intensivhelg i parisisk miljö! Du får alla grundläggande verktyg du behöver på bara en helg och vi har tillgång till en av Stockholms mest inspirerande lokaler alldeles vid Karlaplan. Vid vackert väder passar vi på att genomföra en del av lektionerna utomhus i parker i närområdet. Ett stort antal av mina tidigare kursdeltagare är nu utgivna författare, men du är lika välkommen om du vill utforska skrivandet och se vad som händer. Läs mer om utgivna kursdeltagare HÄR

Kursen har fått högsta betyg av tidigare deltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd. Läs gärna oberoende recensioner via Kurser.se

Om du vill ha en faktura med 30 dagars villkor kan du mejla jorun.moden@gmail.com
Är kursen en present? Mejla jorun.moden@gmail.com så hjälper jag dig med presentbrev & bokning (så att mottagaren inte får något bekräftelsemejl förrän det närmar sig kursstart). 


FÖRFATTARKURS 1  INTENSIVHELG

Författarkurs 1 max 10 deltagare, pris 3.500 för två dagar inklusive kursdokumentation (levereras som pdf). En kurs för dig som önskar få en första verktygslåda till författandet på bara en helg.

Författarkurs 1 är en skrivarkurs som ger mer än bara skrivövningar; du kommer att höja din nivå som författare samtidigt som du får en första verktygslåda för skrivandet och massor av inspiration. Vill du ta med och utveckla en manusidé under helgen, går det utmärkt. Du har också möjlighet att få utbyta feedback med andra kursdeltagare på upp till 3 texter, max 15 sidor totalt. Det ingår inte lektörsläsning i kursen men kursledaren ger dig gärna bollplank på ditt projekt.

LÖRDAG
10:00 Inledning, skrivtid, ta sig över skrivhinder, kritik. 
10:30 Dramaturgi: Att bygga upp en berättelse. 
11:30 Karaktärer med liv och djup
12:30 LUNCH och eget skrivande. Strövtåg på egen hand eller med kursledaren. Du får tips på bokaffärer, antikvariat och sevärdheter för författare. 
16:30 Dialoger + fika
17:30 Skrivövningar. Frågor kring dagens teman. 
18:30 Slut för dagen

SÖNDAG
10:00 Miljöer
11:00 Språk, stil och gestaltning 
12:00 LUNCH 
13:00 Feedbackgrupper eller skrivövningar 
14:00 
Berättarknep
15:00 Konsten att knyta ihop + fika
16:00 Redigering, publicering och manuspaket
17:00 Slut. 

FIKA OCH LUNCH
Kaffe/ te och en chokladbit ingår i kurspriset. Lunch tillkommer - det finns flera restauranger och caféer i närområdet. 

Så hittar du till La Petite Mort
Adressen är Grevgatan 68
La Petite Mort ligger alldeles vid T-bana Karlaplan. 

Bokningsvillkor
Bokningen är bindande men vid sjukdom, olycksfall eller inställt evenemang får du hela kursavgiften tillbaka. 

Kursledare
Din kursledare blir Jorun Modén, en av landets mest anlitade skrivlärare. Hon arbetar som författare och är aktuell med "Skriv skriv skriv: Verktyg för författare" samt romanen "Embla - Om du ändå levde nu." Ett stort antal bland Jorun Modéns elever är nu utgivna författare - du träffar dem på Forfattarkurs.se  Kontakta kursledaren om du önskar dig lektörsläsning på ett urval texter eller ett helt manus. 

Frågor eller funderingar? Maila din kursledare: jorun.moden@gmail.com!