Är du intresserad av att utbilda dig till Rörsvetsare?

Arrangör Arbetsförmedlingen, Bråvalla rörsvetsutbildning samt kommunen utbildningskontor.
Plats Arbetsförmedlingen, Hospitalsgatan 17, Norrköping
Jag är intresserad av att veta mer om rörsvetsutbildningen och vill komma på informationsmöte med Bråvalla, kommunen samt AF den 9 april kl.10.00 på Arbetsförmedlingen, Hospitalsgatan 17.
 

Vill utbilda dig och arbeta inom rörsvets?

Detta möte är skapat av Arbetsförmedlingen, Bråvalla rörsvetsutbildning och företag i branschen som har behov av att anställa, för en informationsträff om branschen, möjligheterna till utbildning och jobb.

Nu finns lediga utbildningsplatser till rörsvetsutbildningen i höst.

Vad gör en rörtekniker?

En rörtekniker kan arbeta med en rad olika arbetsuppgifter, allt från rörsvetsning, reparationer och underhåll till rörmontage och rörinstallationer. Det finns en stor variation i yrket och du har möjlighet att nischa dig mot flera olika områden. Man kan till exempel arbeta med projektering och konstruktion, sprinklersystem, kyl-och värmeinstallationer för att nämna några områden.


Det som gör den här utbildningen unik, är att Bråvalla rörsvets har många företag som är kopplade till utbildningen och som har behov av anställa. Det betyder att det finns alltså mycket goda möjligheter till anställning på företaget där du har din apl.

Utbildningens längd varierar beroende på elevens förkunskaper och val av yrke, men är ca 2 år.

Ta chansen att utbilda dig, med stora möjligheter till jobb inom rörsvets.

För att läsa mer om utbildningen:

YH-utb. Rörtekniker svetscert. - Bråvalla (norrkoping.se)

Rörtekniker med Svetscertifikat - Östsvenska Yrkeshögskolan (osyh.se)

Ps. Är du intresserad av att utbilda dig inom rörsvets men saknar grundbehörigheten löser vi det genom att ge dig en kortare utbildning för att du ska få behörighet Ds

Välkomna att anmäla er till informationsmötet!