Klubbtur till Vasa Kanotklubb

Arrangör UKK & VKK
Plats Vasa, Finland, Umeå
1-4 aug resa till VASA KK
 

INTRESSEANMÄLAN


UKK har fått en fin inbjudan av Vasa Kanotklubb att haka på 1-4 augusti när de har ordnat en hel helg med skojiga turer, teori samt teknikpass.

På dagarna finns det valbara pass utifrån hur mkt man vill/kan paddla och vad man vill göra, så det kommer att passa dig som vill njutpaddla och fika och se Vasas skärgård men också dig som vill paddla högre tempo och hinna med fler turer samt bolla tekniker med de som jobbar med progress och vill utvecklas tekniskt. ALLA kommer ha kul helt enkelt!

Det är tid kvar till 1-4 augusti men detta är en intresseanmälan för att börja fånga upp vilka som är intresserade redan nu av våra medlemmar så vi kan närmre in på dela upp oss och lösa olika praktiska saker.

Vi reser med kajaksläp som rymmer många kajaker så det kommer inte behövas mer än 1-2 bilar.
Med det sagt, så vet vi inte var priset landar på riktigt ännu men vi gissar att biljetten över till Vasa tur och retur blir ca 1000kr per person.
Maten delar vi på (Vasa KK köper in och UKK betalar klubbens del av det).

Vi har inte mer info i dagsläget, men som alltid, det är tillsammans vi gör våra äventyr roligare. Så kryssa för en intresseanmälan och var med och forma årets resa!