Klassresa 6B

Tid 2024-05-18 09:002024-05-19 13:00
Plats Lysingsbadet Västervik , Västervik
Klassresa 6B
 

Klassresa för 6B

 

Utifrån klassens omröstning så finns nu följande planering:

 

18–19 maj Västerviks Resort, Lysingsbadet.

 

Avfärd 9.00 den 18 maj i egna bilar. De föräldrar som ställer upp och medverkar kör enligt vår plan och får reseersättning.

Hemfärd på fm den 19/5. Efter intag av frukost och städning av stugorna.

På stället finns det möjlighet att vara i upplevelsebadet, spela äventyrsgolf och kanske blir det också en femkamp eller liknande.

 

Vi vill att ni anmäler in huruvida ert barn kommer att delta eller ej genom att lämna tillbaka den här lappen eller via länken:

 

Vi behöver 7 föräldrar som följer med barnen. Det är stugor som gäller för boende och vi kommer ha en vuxen i varje stuga. Ange om du kan följa med.

Barnen får önska tre kompisar man skulle vilja bo med så hoppas vi att alla får en av dessa i sin stuga.

 

Barnen och medföljande vuxna får:

Lunch lördag 18/5

Middag på kvällen 18/5 (tacobuffé eller hamburgare)

Frukost 19/5

Medföljande föräldrar kommer se till att det finns snacks och dricka till kvällen. Inga kostnader utgår för barnen eller medföljande vuxna.

Blir det pengar över i klasskassan så finns idé om att göra något i samband med skolavslutningen, skulle det efter det finnas några slantar kvar så kommer det delas ut på barnen.

 

Nytt möte om resan är planerat till den 22 april 18.30 på Fjölebro IP. Vi ser gärna att så många som möjligt som har barn som ska med på klassresan kommer då.