VÅRENS FÖRETAGARFRUKOST

Arrangör Näringslivsavdelningen
Tid 2024-04-25 07:3009:00
Plats Kullamust, Mjöhultsvägen 354 263 94 Mjöjult ...

Eventet stängt för nya bokningar

Vårens företagarfrukost!

Vi ses för mingel och nätverkande och får ta del av vad som är på gång i kommunen. Temat för denna träff är inriktad på platsvarumärket Kullahalvön - To be a part of! 

- Kullamust berättar om sin resa och sin verksamhet. Detta är ett företag som på ett mycket tydligt sätt har Kullahalvön på export. 

- Kullabergsguiderna berättar om sin verksamhet och den plats de valt att göra till sin. De delar med sig av sin syn på värdet med ett gemensamt platsvarumärke och ger lite konkreta exempel på hur dem som företag drar nytta av detta. 

- Sportware är på plats för att berätta om sin satsning utifrån det nya platsvarumärket, det blir lansering av ny kollektion och lite annat smått och gott. 

Peter Schölander är på plats för att ge oss en uppdatering om allt spännande som händer. På plats för nätverkande och dialog med er företagare är även ett flertal chefer och medarbetare från kommunens olika verksamheter. De finns på plats för att svara på era frågor!

Denna gång ses vi på Kullamust. Vi kommer att hålla till i deras butik/café och det bjuds som vanligt på kaffe och frukostmacka.

Vi öppnar upp portarna till Kullamust 07.30. Programpunkterna startar 08.00 och slutar ca 09.00.


Plats

Kullamust, Mjöhultsvägen 354
263 94 Mjöjult