Är ditt företag redo att möta framtiden, eller behöver du säkra upp med ny kompetens för att lyckas?

Arrangör Cleantech Östergötland, Linköpings Universitet
Tid 2024-05-08 08:0009:15
Standardbiljett
 

Den 8/5 kl. 08.00–09.15 bjuder Cleantech Östergötland och Linköpings universitet in till ett webinarie för att berätta om hur du som företagare kan ta del av framtidens kunskap och kompetens som frodas vid Linköpings universitet, och därmed bli ännu mera redo att möta framtiden!

Evenemanget vänder sig till dig som vill veta mer om hur hållbart strategiskt arbete kan utgöra en konkurrensfördel inom olika branscher och hur ditt företag kan få stöttning i dessa frågor genom samverkan med forskare och studenter från Linköpings universitet.

Under webinariet kommer du få ta del av verktyg som hjälper dig att bygga en nära relation med framtidens medarbetare, ta del av kunskaper och insikter som utvecklar verksamheten och lära dig om olika möjligheter att samverka med studenter genom skarpa uppdrag i ditt företag.

Under webinariet lyfter vi också fram exempel på ett aktuellt samarbete mellan en student vid Linköpings universitet och Cloetta.

Agenda:

  • Arrangörerna hälsar välkomna
  • "Hållbarhet som framgångsfaktor" – Olof Hjelm, Professor, Avdelningschef Industriell miljöteknik, Linköpings universitet
  • Hör en student vid Linköpings universitet och Cloetta berätta hur de tillsammans utvecklade företagets hållbarhetsarbete.
  • "Samverka med Linköpings universitet" – Susanne Pettersson, samverkansutvecklare, Linköpings universitet

Webinariet är kostnadsfritt och din anmälan vill vi ha senast den 6/5.

Varmt välkommen!