Bli Trygg med att Leda Föräldrakurs

Arrangör FamilyLab
Tid 2024-06-10 19:002024-08-12 19:00
Plats Zoom
5000
 

Inbjudan till Fortbildning: Bli Trygg med att Leda Föräldrakurs

OBS: Antagningskrav - för att kunna gå denna utbildning skall du tidigare ha genomgått något av FamilyLabs utbildningsprogram. Detta är inte en grundutbildning.

Kära föräldracoacher och familjehandledare,

Vi är glada att kunna erbjuda en spännande fortbildningsmöjlighet som kommer att ta din förmåga att leda föräldrakurser till nästa nivå. Under ledning av Åsa Schill, en erfaren kursledare inom FamilyLab, presenterar vi "Bli Trygg med att Leda Föräldrakurs" - en fortbildning utformad för att fördjupa dina kunskaper och stärka ditt självförtroende i din roll.

Om Fortbildningen

Längd: 3 månader
Antal Träffar: 5 sessioner á 3 timmar
Pris: 5 000 SEK (inklusive moms och uppdaterat kursledarmaterial för 2024)
Kursledare: Åsa Schill

Fortbildningens Fokus

Denna fortbildning är en unik möjlighet att djupdyka i de essentiella aspekterna av att leda föräldrakurser, med specifikt fokus på följande teman:

  1. Jag Som Förälder: Utforska din egen föräldraroll och hur detta påverkar din förmåga att leda andra. Vi fokuserar på självreflektion och personlig utveckling som grundstenar i ditt ledarskap.

  2. Tid Tillsammans: Lär dig att skapa och leda aktiviteter som främjar kvalitativ tid inom familjen. Vi utforskar strategier för att stärka banden mellan föräldrar och barn.

  3. Självkänsla: Få verktyg och metoder för att bygga och stärka självkänslan hos både föräldrar och barn. Vi diskuterar praktiska tillvägagångssätt för att hantera vanliga utmaningar.

  4. Gränser: Utveckla färdigheter för att effektivt kommunicera och sätta gränser inom familjen. Vi utforskar balansen mellan tydlighet och empati i gränssättningen.

  5. Återträff: Lär dig att planera och genomföra återträffar som stärker och följer upp de framsteg som gjorts i föräldragrupperna.

Kursmaterial

Som en del av fortbildningen kommer du att få tillgång till det senaste uppdaterade kursledarmaterialet för 2024. Detta omfattande material är utformat för att stödja dig i din roll som kursledare och ge dig de resurser du behöver för att leda framgångsrika föräldrakurser.

Anmälan via denna sida. 

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss på admin@familylab.se.

Vi ser fram emot att välkomna dig till denna givande fortbildning och att tillsammans arbeta mot en ännu mer framgångsrik och trygg roll som ledare för föräldrakurser.

Varmt välkommen!

Med vänliga hälsningar, Åsa Schill