Framgångsresan - Konferensresa Rhodos hösten 2024

Arrangör QBNetwork
Intresseanmälan 2024-09-25 00:002024-10-02 00:00
Plats Levante - Powered by Playitas, Rhodos, Grekland
Ja tack jag önskar boka!
 

Välkommen med på Framgångsresan 2024! 

Den här resan är för dig som driver eget eller som är på gång att starta upp en egen verksamhet. Kom med och boosta dig med likasinnade, knyt nya kontakter och vänskapsband och få massor av inspiration till dig och din business. 

Extra bonus detta år är att vi bor i en underbar miljö på en av Rhodos bästa träningsresorts Hotel Levante - Powered by Playitas! Vilket innebär att det finns goda möjligheter att träna och boosta dig både fysiskt och mentalt! 

Under veckan erbjuds föreläsningar inom hälsa och friskvård, personlig utveckling o ledarskap med mera. + erbjuds masterminds och tid för samtal om SoMe, sälj/marknadsföring för dig som är konsult, aktiv inom coaching/utbildning såväl som kreatörer och innovatörer som skapar och utvecklar både tjänster och produkter. 

Utöver föredrag och workshops kan du delta på ”Walk and Talk- promenader” längs stranden med övriga deltagare i gruppen, qi-gong och gympapass som erbjuds av våra egna grupp-deltagare Ewa och MarieLouise. Du kan även gymma, simma eller prova på olika fyspass som erbjuds på Hotel Levante.  
..............................

PROGRAM - UTBUD UNDER VECKAN:

✅ Framgångsresans föreläsningar inom hälsa och friskvård, personlig utveckling/ledarskap mm. 

✅ Träning - välj bland ett digert utbud och prova-på: Yoga, Qigong, aerobic, styrketräning mm. Hotel Levante - Powered by Playitas har ett stort utbud som du kan ta del av samt har kommer även våra egna deltagare att erbjuda pass. 

✅ Måla ute - här målar vi utan krav och prestation. Material ingår . Siv Thuresdotter och Cecilia Månfagre leder och inspirerar. 

✅ Vision board - Sätt visionen för ditt fortsatta livsbejakande, aktiva och hälsosamma liv! Workshop. Obs. Du sätter inte enbart visionen - du får även verktyg för att skapa en plan för hur du ska nå dina mål!

✅ Minimässa - företagare som deltar på resan får möjlighet att exponera sina tjänster inom träning, hälsa, friskvård och personlig utveckling/ledarskap! 

✅ Om du vill så kan du även prova på att gå mannekäng för våra medresande designers och klädskapare. Vi ordnar en egen modevisning som en del i gruppens team building såväl som personlig boost att få gå på vår egen cat walk.

✅ Ewa Hermelin Qvarnberger, egen företagare med hälsa i fokus erbjuder Qi gong-pass under veckan

✅ MarieLouise Falk, PT, massör, ICF Coach. MarieLouise har stor erfarenhet från sina egna träningsresor och är fd. elitgymnast. erbjuder ett par gympapass under veckan + en inspirerande föreläsning om hur du får en bättre mental och fysisk hälsa. 

✅  Ann Hedencrona, Coach & mentor samt ledarskapskonsult, certifierad affärscoach ICF, berättar om ledarskapsprogrammet i VägenUpp. 

✅ Siv Thuresdotter, arrangör inom event och resor sedan 2010, grundare av det kvinnliga nätverket QBNetwork berättar om kraften i att nätverka och hur du kan nå ut ännu bättre med din marknadsföring både online och offline. Boka gärna ett kostnadsfritt coachingsamtal under veckan.


✅ Mastermind med Hot seat
Vill du har svar på frågor för att levla upp ditt företag? Då kan du boka tid för Mastermind med Hot seat - grymt bollplank finns på plats! Du får tips/rådgivning av kunniga och erfarna företagare på plats - helt utan kostnad. 

✅ Trivselkvällar med gemensamma middagar 

✅ Dansa och le på vårt eget Glamour Party - en kväll med glitter, glam och discodans. Ingår! Du väljer själv nivå på din ”glam-Style outfit” 

✅ Möjlighet att åka med på en halvdagsutflykt (ex båt-och bad utflykt). Kostnad tillkommer, ca 40 eur/person . 


Obs. ovan är aktiviteter som har fungerat väldigt bra på samtliga våra tidigare Framgångsresor - där över 600 kvinnor deltagit sedan starten 2013. 


Datum: 25/9-2/10 2024
Utresa erbjuds från Arlanda, Landvetter och Kastrup.

Pris från: 14900 kr/person i del av dubbelrum med halvpension
(Apollo hjälper till om du vill boka rum med rumskompis)


I priset ingår:
Flyg tur och retur
Mat ombord på flyget
Ett bagage på 15 kg incheckat
Del i dubbelrum
Halvpension
Transfer
Konferensprogram (detaljerat schema delges närmare avresa)

Tillval:
Avbeställningsskydd 399 kr (rekommenderas!)
All Inklusive 1578 kr
Enkelrum 3340 kr


Notera att hotellskatt i Grekland tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Obs. detta är en intresseanmälan!
Så snart du skrivit in dig i denna intressanmälan så återkommer jag med en bokningslänk hos Apoll
o.

Denna resa görs i samarbete med Apollo Sports och de resevillkor och bokningsregler som Apollo har är det som gäller. Läs mer på www.apollo.se

________________________

Om hotellet:
På Hotell Levante finns ett nybyggt och fräscht gym med frivikter, maskiner, cardiomaskiner och en stor stretchyta. Här erbjuds dagliga träningspass; gruppträningspass, ledarledda träningsklasser som funktionell träning, yoga, dansklasser och mycket mer + det finns även ett nybyggt utomhusgym för crossfitträning/funktionell träning.
Vill du prova på paddel och/eller tennis så finns det två nybyggda padelbanor och 6 tennisbanor med coachning och gruppspel. Obs. Privat tränare (Pt), vattensporter el. dyl kostar extra.
-----------------------------------------------------


Varmt välkommen!


För mer information, frågor mm. eller om du vill ha hjälp att boka - kontakta mig gärna!

Arrangör:
Siv Thuresdotter
grundare av QBNetwork
tel. 0761 670972

siv@qbnetwork.se
-------------------------------------------------------

Ps. Om du får problem att boka detta event (ex att det stänger ner och du förlorar det du skrivit) så vänligen prova att gå in via dator istället för telefonen. Alt. om du skriver in dig via din smartphone så bör du öppna upp ett nytt fönster (ifall du gått in via sociala medier) Mvh,Siv T.