Kompisresa för dig som är singel & 55+

Arrangör Club Feelgood 55+/Siv Thuresdotter
Tid 2024-10-13 00:002024-10-20 00:00
Plats Mitsis Grand Hotel, Rhodos Grekland
Intresseanmälan/kvinna som vill boka
 
Intresseanmälan/man som vill boka
 
Väntlista/signup för framtida resor
 

Obs. Det är tydligen en del som har problem med detta formulär så jag har nu ett nytt intresseformulär via Google. Vänligen skriv in dig här istället:  https://forms.gle/8ocqaFS7gHkgq75D6


--------------------------------
Välkommen med på en fantastiskt kul och trivsam Kompisresa för dig som är singel 55+


Är du singel och 55+? Gillar du att resa till sol och värme och samtidigt få lära känna nya vänner som berikar din tillvaro? Har du livslust och ett öppet sinne och vill få ett uppfriskande miljöombyte? Ja då tycker jag absolut att du ska följa med på Club Feelgoods Kompisresa som går av stapeln hösten 2024! 


Den 13 oktober 2024 reser vi till Rhodos med Apollo och flyg avgår från Arlanda, Landvetter och Kastrup. Flyg/transfer/bagage/boende med All Inklusive samt Kompisresans program ingår i priset (se program och pris nedan). 


-------------------------------------------------------------------------------

PROGRAM Kompisresan 2024:

 • Välkomstmöte (här får du träffa övriga deltagare och arrangör Siv Thuresdotter berättar om veckans aktiviteter)

 • Nätverkande aktiviteter så att du lär känna övriga deltagare sker löpande under veckan

 • Gemensamma middagar (buffématsal och även i hotellets á la carte-restaurang)

 • Walk and Talk (en givande "pratpromenad" där alla ska hinna att prata med varandra (one-to-one) innan vi är tillbaka 

 • Varje kväll finns möjlighet att njuta av show, dans och musik

 • Grekisk afton med dans och musik+ övriga tema-kvällar erbjuds under veckan

 • Beach party 

 • Quizz och olika sällskapsspel erbjuds 

Obs. utflykter erbjuds via vår samarbetspartner Apollo, dessa kostar extra och bokas online via Apollo.se.  Det finns även möjlighet att boka utflykter direkt på plats, via Mitsis Grand Hotel. 

------------------------------------------------
Pris från 17 698  kr/person i del av dubbelrum.
Enkelrum kan bokas med ett tillägg. Om du önskar dela rum med rumskompis (av samma kön) så uppger du det när du bokar hos Apollo.


Följande ingår i priset:

 • Flyg tur & retur Rhodos (du kan välja avresa från Arlanda, Landvetter, Kastrup)
 • Mat ombord på flyget

 • Ett incheckat bagage på 15 kg

 • Transfer

 • Del i dubbelrum, Apollo hjälper till att boka in dig med annan deltagare av samma kön för att dela rum. Enkelrum kan bokas mot ett tillägg,  se tillval nedan.

 • All Inklusive ingår i priset (all mat och dryck ingår hela veckan, mycket god mat och alla var nöjda med hotellets barer!)

 • Kompisresans program 


Tillval vid bokning:


MITSIS GRAND HOTEL****

Vi bor på populära Mitsis Grand Hotel (Beach Hotel) som är känt för sin förstklassiga service och goda mat och har ett utmärkt läge vid stranden, bara 15 minuters promenad från Rhodos gamla stadsdelar. Här erbjuds 3 pooler, (en inomhus och två utomhus) sportfaciliteter och rum med utsikt över havet eller trädgården. Rummen har luftkonditionering, rymligt badrum med badkar samt satellit-tv med internationella kanaler. Alla rum är inredda i varma färger och har eleganta möbler i trä. 

På Mitsis Grands "egen strand" har du som hotellgäst tillgång till kostnadsfria solstolar. På hotellet hittar du även ett bridgerum, ett fitnesscenter och en tennisbana. Mer spännande aktiviteter, såsom vindsurfing och katamaransegling erbjuds på det närliggande vattensportcentret. 

Hotellet har förutom en bufférestaurang som serverar många olika rätter även en asiatisk, grekisk, mexikansk och italiensk à la carte restaurang. Du kan även sitta ute och äta vid poolens restaurangområde, här serveras saftiga hamburgare, crepes och glassar samt utsökt pizza serveras i Pizza Oven. I hotellbaren och i poolbaren kan du beställa cocktails och andra förfriskning. (Dryck till alla måltider ingår i "all inklusive-konceptet" och så även drinkar och andra förfriskningar.) 


Obs. Det tillkommer hotellskatt i Grekland, ca 7-10 eur/natt/rum, och betalas till hotellet vid incheckning).

Resan görs i samarbete med Apollo och det är deras resevillkor som gäller.

Läs om Apollos resevillkor  - klicka här! 
Läs om Apollos personuppgiftspolicy  - klicka här

—-----------------------------------------------


Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan!

Observera: 

 1. Jag har reserverat plats för max. 14 kvinnor och max. 14 män. För att gruppens sammansättning ska bli så bra som möjligt kommer jag att utgå från först till kvarn -principen samt även intressen och ålder. Jag kan INTE garantera att det blir jämnt antal kvinnor/män på resan. 

 2. Om plats kan erbjudas dig så sänder jag ett mail till dig med en länk för att boka resan hos Apollo. Detta formulär som du fyllt i är en intresse-anmälan om att du är redo och vill åka med - men det innebär inte att du har en bokad plats. Bästa hälsningar,
Siv Thuresdotter
tel: 0761-670972
siv@qbnetwork.se
 siv@feelgoodresan.se