FRID & FRED 2 meditationssessioner

Arrangör Mindfulnessmentor | Kristina Lindgren
Plats Zoom
Meditation online 3 & 17 dec 2023
490 kr

FRID & FRED 
2 meditationstillfällen i grupp online
Ge dig själv en meningsfull stund

BRYT MODLÖSHET &  STRESSREAKTIONER
BYT TILL GYNNSAMMA TANKAR, TILLSTÅND & VANOR FÖR DIG SJÄLV OCH DIN OMGIVNING.


SÖNDAGARNA 3  &  17 DECEMBER
kl 8.30-10.30
Varje gång: Kristina guidar en meditation, och vi samtalar sedan en stund om dessa teman och era frågor som kommer upp.

Alla är välkomna!
(Bjud gärna in dina vänner och kollegor)
Pris: 490:- för båda tillfällena

BOKA PLATS innan 26 november!!!

VI BEHÖVER BLI STARKA & MEDVETNA INUTI, för varje gång vi öppnar en tidning, ser nyheter, pratar i fikarummet, kollar på sociala medier så möts vi av konfliktkommunikation, krigsfasor, klimathot, hälsofaror osv som med automatik leder till upptrappad stress, och spänningar inuti. Vi värjer oss  på olika sätt, men ofta lagras reaktionerna upp till modlöshet, trötthet och oroskänslor. Vi får svårt att tänka på framtiden utan att förknippa den med fara och förtvivlan. Det är på riktigt ohälsosamt. Psykologiskt  känner vi det som att stå på isolerade isflak i ett svart farligt vatten och försöker överleva. Vi behöver mer än någonsin ha vanan att byta inre tillstånd som hjälper oss  att känna trygghet, tillförsikt och klarhet. Meditation är ett mycket hjälpsamt och effektfullt sätt att bli mer resilient och växa med det vi upplever.

Jag vill bjuda in till att bygga mer inre trygghet och tillförsikt genom att under två tillfällen meditera och samtala om:

​3/12 - INRE FRID & AVSLAPPNING

17/12 - FRED & TILLFÖRSIKT

​Dessa två meditationsstunder bjuder på:
-  Stärka grundande förhållningssätt
-  Hjärtlig trygg gemenskap
-  Guidade meditationer som spelas in för dig att behålla
-   Samtal som bygger upp förståelse och insikt

Du kan följa meditationsstunden live via zoom eller lyssna på de inspelade meditationerna i efterhand. Detta är två helt NYA meditationer jag inte delat med mig av förut.

Stillhet och reflektion är vad vi behöver för att vila sinnet, tömma tankarna och fylla på med kraft för att sen och ta ny riktning igen.

Att ha en stunds regelbunden gemenskap i både dialog och meditation är både tryggt och roligare än att få till de stunderna på egen hand. Att sitta tillsammans förstärker kraftfältet och stabiliserar möjligheterna även för de individuella intentionerna.

Vi utgår från vars och ens nivå av erfarenhet, så kursen är för dig som önskar lära dig mer och använda meditationen som guide för din inre personliga såväl som spirituella utveckling, och som ett sätt att bygga resiliens och hålla nere din stress i vardagen.

Varmt välkommen!
Kristina

kristina@mindfulnessmentor.se


_________

*Bokningen är bindande. Kursavgiften återbetalas om kursen ställs in, minus 10% administrationsavgift. Det är ett event för privatpersoner, så inga fakturor skickas ut. Kvitto på bokningen ges till din epost, samt för transaktionen får du kvitto vid betalningen via Payson.