Intresseanmälan till höstens singelresa "Feelgoodresan" för 60+

Arrangör Siv Thuresdotter
Plats Rhodos, Grekland

Eventet stängt för nya bokningar

OBS. VISA INTRESSE - ANSÖK OM PLATS - GÅ DIREKT TILL NYA HEMSIDAN! 

Från och med den 12/4 så vill jag hänvisa direkt till hemsidan www.feelgoodresan.se för mer info.

+ Om du vill ansöka om en plats på denna singelresa 60+ så finner du formuläret på hemsidan - eller gå direkt till ansökan: klicka här

------------------------------------------------------------------
Feelgoodresan - en singelresa för dig som är 60+.

-----------------------------------------------------------------------------

Hej alla,

Efter att jag sett det första avsnittet av Hotell Romantik så blev jag både glad och berörd av den fina tonen i hela upplägget. Tanken slog mig att fler borde få chansen att hitta kärleken på liknande sätt - men utan TV-kameror såklart. Jag planerar nu för en feelgood-resa med fokus på trevlig samvaro, gemensamma middagar och utflykter med ett härligt gäng, mogna och levnadsglada singlar.

Är du en singel- kvinna eller singel-man med lust, driv och öppet sinne som vill dra iväg för ett uppfriskande miljöombyte? Då är denna resa rätt för dig! Kom med och möt nya spännande kontakter, ta del av nätverkande aktiviteter och utflykter samt såklart finns det möjlighet att bjuda upp till en dans eller två. Och kanske kärleken spirar? Eller så finner du vänner för livet - och det kan vara nog så gott.

LÄS MER PÅ: www.feelgoodresan.se 

-----------------------------------------------------------------------


Goa hälsningar, Siv

--------------------------------------------

Arrangör: Siv Thuresdotter, QBNetwork.


OM:
Siv Thuresdotter driver sedan 10 år tillbaka ett professionellt affärsnätverk för kvinnor som driver eget. Hon har lång erfarenhet av att bygga nätverk och är expert på att skapa unika mötesplatser som ger många olika mervärden för deltagaren. Siv har arrangerat hundratals både stora och små event genom åren och nominerats och vunnit utmärkelser för sitt arbete. Ex. vann hon första pris i Småföretagarnas Favorit i Sverige och blev nominerad till Stora Landpriset 2014 för sitt evenemang HemvändarFesten. Siv har arrangerat den populära "Framgångsresan" varje år sedan 2013 (förutom pandemi-året 2020). Framgångsresan är en företagar-konferens med föreläsningar och workshops som genom åren haft över 500 nöjda deltagare.

Kontakt: Siv Thuresdotter
siv@feelgoodresan.se
tel: 076 167 09 72