Arctic Design Mingle & Panelsamtal - Ung Svensk Form & Bea Szenfeld

Arrangör Ung Svensk Form, Bea Szenfeld, Skellefteå konsthall, Artic Design Center, Sara kulturhus
Tid 2024-06-15 16:0018:00
Plats Trappscenen, Sara kulturhus, Skellefteå
Deltar på panelsamtal inkl. middag/Attending the opening including dinner
 
Deltar på panelsamtal exkl. middag/Attending the opening excluding dinner
 

Arctic Design Mingle & Panelsamtal


Panelsamtal med middag med lokalproducerade råvaror från Restaurang Mandel.

Plats: Trappscenen
Tid: 16-18


I panelen:

  • Björn Nordin, vd Svensk Form
  • Wasim Harwill, formgivare Ung Svensk Form
  • Bea Szenfeld, konstnär
  • Kristina Olofsdotter, chef PostNord Frimärken

...


Middagsmeny  I  Restaurang Mandel

Maten är glutenfri, laktosfri samt lakto-ovo vegetarisk.

  • Rabarberchutney med rökt svedanostkräm och Mandels fröknäcke 
  • Västerbottensostbrulle med picklad gulbeta och senapsfrön
  • Primörsallad (sockerärtor, vreta gulärt, Kusmarkspotatis, rädisa och sparris). Toppas med microgreens från Burträsk
  • Rostade morötter med chilimajonnäs och saltrostade solroskärnor


Pris: 195:-/person
 betalas på plats, dryck går att köpa till.

Lokalen/baren öppnar kl. 15.30

...

 

Arctic Design Mingle & Panel Discussion

Panel discussion with dinner featuring locally sourced ingredients from Restaurant Mandel.

Location: Trappscenen
Time: 16-18

Panelists:

  • Björn Nordin, CEO of Svensk Form
  • Wasim Harwill, designer from Ung Svensk Form
  • Bea Szenfeld, artist
  • Kristina Olofsdotter, manager at PostNord Frimärken




Dinner Menu  I  Restaurant Mandel

The food is gluten-free, lactose-free, and lacto-ovo vegetarian.
 

  • Rhubarb chutney with smoked cheese cream and Mandel's seed crispbread
  • Västerbotten cheese brûlée with pickled golden beetroot and mustard seeds
  • Spring salad (sugar snap peas, yellow peas, Kusmark potatoes, radish, and asparagus). Topped with microgreens from Burträsk
  • Roasted carrots with chili mayonnaise and salt-roasted sunflower seeds

Price: 195 SEK per person, payable on-site, drinks available for purchase. Venue/bar opens at 15:30.