Attrahera och briljera - bubbeltisdag med Jeanette & Kalle

Arrangör Genetor
Tid 2024-05-07 16:0018:00
Plats The Corner, Hyllie, Hyllie Boulevard 40, 215 35 Malmö, Malmö
Bubbeltisdag med Jeanette & Kalle
 

”Attrahera och briljera" - Jeanette Vinberg och Kalle Rosensköld bubblar om personal branding.

Hallå där, vi har nöjet att hälsa dig välkommen på bubbeltisdag på temat personal branding. 

Jeanette Vinberg och Kalle Rosensköld kommer oslipat och autentiskt dela med sig av insikter, tips och kunskaper kring vikten av ett starkt personligt varumärke och hur det ökar våra möjligheter att lyckas när vi söker en ny kärlek, ett nytt jobb, nya kunder eller nya samarbeten.  

Eventet riktar sig till dig som är intresserad av personlig marknadsföring, nätverkande och att dricka lite bubbel på en tisdag. Jeanette och Kalle pratar ca 60 minuter, där finns utrymme för frågor och man kan stanna kvar och mingla en stund efteråt.  

Genetor The Corner bjuder på bubbel och snacks!

PÅ SCENEN:

Jeanette Vinberg Internationell Dejting Coach, som har med sina 10 år plus hjälpt 1000-tals att bryta sina mönster och hittat kärleken till sig själva och till andra. Medverkar även som dejting coach i SVT’s Bästa dejten och ses och hörs ofta i olika TV-sändningar, radio, artiklar och podcasts.   
www.jeanettevinberg.com

Kalle Rosensköld Föreläsare, filmare och kommunikatör som hjälpt tusentals människor med personliga presentationer, 3 000 personer har gått hans marknadsföringskurser, han har över 300 000 följare på Tiktok och han deltar i SVT’s sociala experiment Nedsläckt Land. 
www.attramera.se

Genetor The Corner Några minuters promenad från Hyllie Stationstorg finns Genetor i en fantastisk fastighet, signerad Wingårdhs arkitekter. Genetor erbjuder moderna och inspirerande lokaler, trevliga medlemmar och en service i världsklass.
www.genetor.se/thecorner



NÄR: Tisdagen den 7 maj, 

KLOCKAN: kl.16.00 till ca 18:00. 

ADRESS: Genetor The Corner, Hyllie Boulevard 40, 215 35 Malmö


Eventet är GRATIS men anmälan krävs!

Varmt välkomna!