Kvinnors företagande möter Kontorsprofilen 2.0

Arrangör Kontorsprofilen och Tillväxt Avesta
Tid 2024-04-09 07:3009:00
Plats Kontorsprofilen, Krylbovägen 10 i Avesta, Avesta
Kvinnors företagande möter Kontorsprofilen 2.0
 

Allt började 2003 under en fika hos grannen. Där träffades Agneta Berger och Torkel Mattsson för första gången. Han stod i startgroparna att starta Kontorsprofilen och Agneta hade startat sitt företag - Clipit Reklam.

Jag frågade hur han tänkt sig med logga - jag kan hjälpa dig! Torkel hade en idé på hur han ville att den skulle se ut. Vi knåpade ihop det och vi hade en start tillsammans! Tänk om vi vetat att vi skulle stå här idag. (Agneta Berger)

Under åren som gick hade de gemensamma projekt då deras kompentenser matchade perfekt. Under några år upphörde samarbetet, men en eftermiddag i november 2014 stötte de på varandra igen och då bestämde de sig för att göra något tillsammans med all den kunskap de samlat på sig under åren.

Den 9 december 2014 blev starten på en otrolig resa! Torkel fick flytta ut ur friggeboden där han hade kontor och de flyttade till ett gemensamt kontor i Koppardalen i januari 2015.

Hela 16 kvadratmeter skulle vi dela på! Vi klarade oss ett år där, när julen kom satt vi inklämda bland kartonger och det blev ohållbart! (Agneta Berger)

Flytten gick därefter till Krylbovägen och de fick ett mycket större kontor och de förstod inte då hur de skulle kunna fylla det. Men det visade sig inte vara några som helst problem…

…för redan efter ett år hade de flyttat ytterligare en gång men i samma lokal. De fick då möjlighet att ta den större delen i fastigheten.

Nu har dagen kommit när det är dags för Torkel att gå i pension och Agneta har nu fått ett otroligt ärofyllt uppdrag - att förvalta och driva Kontorsprofilen vidare.

Det är med känsla av ödmjukhet och stolthet jag fått vara med från allra första "spadtaget" och får fortsätta bygga vidare på Kontorsprofilen 2.0 som nu firar 20 år! (Agneta Berger)

Välkommen på en frukost hos Agneta Berger och Kontorsprofilen kl. 07.30-09.00 tisdagen den 9 april! Där får vi höra mer om Agnetas företagarresa fram till idag.

Anmäl dig senast den 7 april.