Geek Girl Meetup 2012 - anmälan för gymnasieelever

Arrangör Geek Girl Meetup
Tid 2012-05-26 09:302012-05-27 17:00
Plats Tekniska Museet Museivägen 7, Stockholm
Geek Girl Meetup 2012  

Helgen 26-27 maj är det dags för Geek Girl Meetup 2012. 


Geek Girl Meetup är en unconference för geekiga tjejer som är intresserade av webb, kod och affärsutveckling. Vårt mål är att skapa nya nätverk och lyfta kvinnliga förebilder inom dessa områden. Och ha kul förstås. Det gör vi genom att låta alla deltagare dela sina kunskaper med varandra.

Temat för vårens konferens är Beautiful data.

För att visualisera den datan som omger os varje dag, behöver du displaya den. Genom åren har vi haft hackathons och mobila tävlingar på GGM, denna gång har vi valt att fokusera och kika närmare pa datan om världen som omger oss. och som utgör våra dagliga val. De flesta av oss sälar all infografik vi snubblar över på nätet. Så som temat föreslår kommer vi undersöka och explorera aventyret kring data, hur den funkar aktivt genom att tolka den genom API:er samt hurdan översätter den till vacker inforgrafik geom CSS.


Denna gång håller vi till på Tekniska Museet. (Vägbeskrivning.) 


Maila hanna.metsis snabela gmail.com om du är allergiker. Vegetarianer behöver ej maila.

OBS! Denna anmälan är endast till för deltagare som studerar på gymnasiet.


Genom att anmäla dig här får du en av de gratisplatser som vi har reserverat för tjejer som går på gymnasiet. Eftersom antalet platser är begränsat är det viktigt att du bara bokar in dig om du verkligen avser komma på konferensen och att du meddelar oss om du skulle få förhinder, så att någon annan an ta din plats. Maila hanna.metsis snabela gmail.com om du inte kan komma. Ange GGM12 i ämnesraden.