Success against all odds - En film om hopp

Arrangör Gunilla Hellgren Media
Plats Gör en intresseanmälan. Du blir kontaktad när du registrerat dig. , other
Success against all odds - En film om hopp
 

Suzana Rovcanin Theodorescu

SPONSORERBJUDANDE
Ta chansen att medverka i en film och kanske få en egen film på köpet.
Låt din insats skapa ringar på vattnet för att hjälpa andra.
Inspirera din personal genom att visa en film som inger hopp.

FILMPROJEKTET
Gunilla Hellgren heter jag och arbetar med ett filmprojekt där jag vill lyfta fram Suzana Rovcanin Theodorescu, som trots många svårigheter, kvinna, invandrare och helt blind, har lyckats driva igenom ett arbetssätt i sitt företag som gynnar personer som befinner sig väldigt långt från arbetsmarknaden på grund av dubbla utanförskap. Detta arbetssätt, där hon samarbetar med både Växjö kommun och Arbetsförmedlingen, har uppmärksammats av medier, av ministrar och till och med av kungafamiljen.  
Se råmaterial från filmen här. Lösenord: Suzana

BAKGRUND
Jag är en professionell filmare med närmare 30 år inom mediabranschen bakom mig. Mitt företag producerar korta företagsfilmer med olika inriktningar. Efter många år som videoreporter på TV4 är jag väl förtrogen med hela produktionskedjan, från beställning till leverans av en film. Förutom företagsfilmer arbetar jag med att producera dokumentärfilmer. En sådan är till exempel filmen om Öhmans Handelsträdgård i Växjö, som visats för utsålda hus på bland annat Smålands Museum. 

VARFÖR DITT FÖRETAG SKA BLI EN SPONSOR
Som sponsor för filmen Success against all odds bidrar du till att inspirera människor som står utanför samhället. Som sponsor ställer sig ditt företag bakom människor som vill tro att en förändring är möjlig, trots svårigheter och motgångar. Det kan handla om människor som varit med om krig, fattigdom och sjukdom och som tappat framtidstron. Filmen ska ge dem hopp och mod. 

VINN EN EGEN FÖRETAGSFILM
När du är ett av de företag som sponsrar filmen, deltar du i en utlottning där du har möjlighet att vinna din egen företagsfilm. Det är en film på en minut, en så kallad One Head, Värde cirka 10 000 kronor. 
Se exempel här: One Head Lösenord: Suzana 

SPONSORPAKET
Jag erbjuder fyra nivåer på sponsorskapet: platina, guld, silver och brons. Sponsorpaketen ska ses som en utgångspunkt för ett sponsorsamarbete. Jag är öppen för att diskutera kreativa förslag och olika samarbeten som passar just ditt företag. 

PLATINA (50 000kr)
Aktiviteter:
Jag kommer till ditt företag och visar filmen Success against all odds (ca 30 min).   
Föreläsning, 30 minuter, med Suzana Rovcanin Theodorescu. 
En professionell företagsfilm, modell One Head, lösenord: Suzana.  
I filmen, som är max en minut, berättar du hur ditt företag hjälper kunder och varför de ska välja just ditt företag. 
Exponering:
Företagets logotyp i filmens eftertext med ett tack för ekonomiskt stöd.
Företagets logotyp på filmaffisch 

GULD (25 000kr)
Aktiviteter:
Jag kommer till ditt företag och visar filmen                                 Success against all odds (ca 30 min). 
Föreläsning, 30 minuter, med Suzana Rovcanin Theodorescu. 
Exponering:
Företagets logotyp i filmens eftertext med ett tack för ekonomiskt stöd.
Företagets logotyp på filmaffisch 

SILVER (10 000kr)
Aktiviteter:
Jag kommer till ditt företag och visar filmen Success against all odds (ca 30 min). 
Exponering:
Företagets logotyp i filmens eftertext med ett tack för ekonomiskt stöd.
Företagets logotyp på filmaffisch 

BRONS (1000kr)
Aktiviteter:
Två biobiljetter till visning av filmen Success against all odds i Växjö.
Exponering:
Logotyp på filmaffisch


VIKTIGT! Sponsorföretaget ansvarar för att projektor, högtalare och duk finns för professionell filmvisning, samt ljudanläggning/mikrofon när Suzana ska föreläsa. Kostnad för eventuell resa och logi står sponsorföretaget för. Möjligheten att vinna en egen företagsfilm gäller nivåerna Silver, Guld och Platina. Samtliga priser är exklusive 25% moms. Bankgiro: 5006-3981.


OM SUZANA
Suzana Rovcanin Theodorescu, VD på MKEF (Multikulturell Kunskap Ekonomisk Förening), ett framgångsrikt företag i Växjö inom tjänstesektorn. Företaget vilar på fyra ben: hushållsnära tjänster, företagstjänster, hemtjänst och assistanstjänster. MKEF startade för tio år sedan och har idag 90 anställda. Företaget och Suzana har ofta lyfts fram av Växjö kommun, myndigheter och även ministrar i regeringen som ett föredöme. Företagets målsättning är att anställa personer med dubbla utanförskap, invandrare som varit långtidsarbetslösa. 

En anställning på MKEF har skapat meningsfulla liv för många människor och det talas 20 språk på företaget. Suzana Rovcanin Theodorescu är en mycket populär föreläsare och inspirerar människor över hela landet. Senast föreläste hon för Sveriges Kommuner och Landsting i Stockholm. Föreläsningen handlar både om hennes livsresa, som hon klarat trots att hon är kvinna, invandrare och helt blind. Men också om företagande och om utanförskap.

VAD DU OCH DITT FÖRETAG FÅR SOM SPONSORER
Ett sponsorskap innebär, utöver de värden som beskrivits här ovan, exponering i olika sammanhang. Utsträckningen beror på sponsorskap och sponsornivå. I de tre högsta nivåerna kommer ditt företags logotyp att finnas med i eftertexterna på filmen, vilket innebär att tittare både i Sverige och utomlands har möjlighet att se att du bidragit till filmens genomförande. På varje sponsornivå sker en exponering på filmens Facebooksida.

PLATTFORMAR
Målet är att filmen kommer att visas på olika företag, organisationer och myndigheter. På filmfestivaler som Tempo i Stockholm och Nordisk Panorama i Malmö. Men även är målet att filmen distribueras till Montenegro och andra länder. Filmen kan också visas i samband med Suzanas föreläsningar. 

Jag ser fram emot en personlig kontakt!

Med vänliga hälsningar

Gunilla Hellgren