Dialogmöte med föreningslivet - uppföljning

Arrangör Helsingborgs stad
Plats Hotell Horisont, Gustav Adolfs gata 47, 252 27 Helsingborg, Helsingborg
15 november 15:30-17:30
 
16 november 18:00-20:00
 

Det har gått ett drygt halvår sedan vi samlade representanter från föreningslivet och den politiska organisationen för en första dialog inför en överenskommelse om ökad samverkan i Helsingborg. Nu har vi kommit en bit på vägen och vill gärna träffa föreningslivet igen, dels för att presentera vårt arbete och få in era synpunkter inför fortsättningen dels för att erbjuda ett forum för föreningar att träffa varandra!

Anmälan görs genom att vid lämpligt datum välja antalet deltagare från din förening i rullistan och därefter klicka på "Bekräfta". Varje förening har möjlighet att anmäla upp till två representanter, kan ni inte närvara samtidigt går det givetvis att delta vid olika tillfällen.
I nästa steg fyller du i namn, kontaktuppgifter, namnet på föreningen som du representerar samt eventuell specialkost för den lättare förtäring som det bjuds på vid mötet.

Upplägget är detsamma för båda mötena och antalet deltagare per mötestillfälle är begränsat till 60 personer. Principen först till kvarn gäller; när ett mötestillfälle är fullbokat tas det bort från anmälningslistan. Sista anmälningsdag är fredag den 11 november.