RIKSCAFÉ FPES

Organisation FPES
Plats ZOOM, Dator/Smartphone., Online
BOKA EN TOR 14 December
 

RIKSCAFÉ FPES

Plats: Digitala plattformen Zoom, Dator/Smartphone
Datum: För datum se alternativ till vänster
Klockan: 19:00 - ca 20:30
Anmälan: Här på denna sida senast 30 min innan start. 
 Läs mer om visningsnamn längre ner.

Har du funderingar om din könsidentitet? Vill du träffas för ett samtal? Vi bjuder nu in till web-baserade möten där vi kan träffas och diskutera, stödja och hjälpa varandra. 

Alla som nu har tankar kring en pågående eller kommande transition är välkomna, liksom de som redan nu lever i sitt önskade kön men som vill dela med sig av sina erfarenheter. 

Det spelar ingen roll hur om du definierar dig som transfeminin, transmaskulin, icke-binär eller tycker att ingen av dessa eller andra beteckningar passar in. Även anhöriga till transpersoner är välkomna. 

Du behöver inte vara medlem i FPES och vi riktar oss särskilt till de som av olika anledningar inte kan närvara på de lokala möten som föreningen redan nu arrangerar.

Gruppen leds av två personer som har egen erfarenhet av att leva som transpersoner och som också medverkat i olika fysiska samtalsgrupper.

Anmäl dig till mötet på denna sida så skickar vi en länk.

Berätta kort om dig själv och hur du ser på det kommande mötet. Du väljer själv vilket namn du vill använda vid mötet och du behöver inte medverka i bild om du inte så önskar. 

Vi kommer att inleda våra möten med en kort runda där alla kan presentera sig och berätta vad de skulle vilja ta upp på mötet men det går också bra att vara med och bara lyssna.

I detta forum kan du vara öppen och känna dig trygg. Du väljer själv om du vill deltaga med bild (videokamera på) och du väljer ditt visningsnamn i ZOOM. Våra ZOOM-möten är krypterade.

Välkomna!

Helena Berglund


ATT DELTAGA PÅ FPES MÖTEN/EVENT VIA ZOOM

Om du vill deltaga på detta Event måste du först anmäla dig här på Simple Signup. Får du förhinder är vi väldigt tacksamma om du även avbokar dig.

Ange i anmälan ditt visningsnamn i ZOOM. Det kan vara ditt förnamn eller ditt smeknamn eller annat namn du vill att andra skall känna dig i ZOOM. Du kan själv ändra till detta när du är uppkopplad. 

Koppla upp dig senast 15 minuter innan start för att du skall hinna testa din dator/uppkoppling och att vi hinner släppa in dig från väntrummet.

Kopplar du upp dig efter start släpper vi in dig under 1:a paus. 

Är du ovan med digitala möten eller aldrig använt ZOOM rekommenderar vi att du anmäler dig i god tid innan eventet startar så du hinner mottaga information för att installera, testa och åtgärda eventuella problem. 

OBS!! Kolla din skräp- eller spammapp så email från oss inte fastnar där.

Du kan använda dig av dator, padda eller telefon för uppkoppling till eventet.

OBS! SAKNAR DU ETT EMAIL, KOLLA DIN SPAM/SKRÄP-MAPP SÅ VÅRA EMAIL INTE HAMNAR DÄR

Hälsningar 
FPES EVENT
V210106a