Föreläsning med Anders Haglund, tradingcoachen

Arrangör STAF
Tid 2023-03-28 17:4519:50
Plats Konstnärsklubben, Smålandsgatan 7, Stockholm
Endast föreläsning
 

Bäste STAF-medlem,

Välkommen till föreläsning 28 mars med tradingcoachen Anders Haglund

Passa på att ta del av tradingcoachen Anders Haglunds favoritstrategier. Denna gång kommer han att dela med sig av de strategier han använder för sin privata portfölj. Dessutom har han lovat att analysera det aktuella börsläget – vilket i allra högsta grad är intressant med tanke på osäkerheten runt räntor och makro.   

 

För de flesta behöver Anders Haglund ingen närmare presentation. Han är medlem i STAF sedan 1987 och var också föreningens ordförande under perioden 2016-2022. Till vardags är han kapitalförvaltare och finansanalytiker på Safe Return. Han arbetar också med analysutbildningar och coaching av traders och investerare (Tradingcoachen).

 

Precis som vid förra mötet blir det mingel med lättare förtäring och något gott att dricka till, inklusive alkoholfritt alternativ. Välkommen träffa andra medlemmar innan vi bänkar oss för kvällens föreläsning.

STAF föredrag som följer: 

Datum: Tisdagen den 28 mars 2023

Föreläsare: Anders Haglund, tradingcoach
Plats: Konstnärsklubben, Smålandsgatan 7
Klädsel: Kavaj

17:45 Mingel på Konstnärsklubben med bubbel och tilltugg
18.30 Föredrag med Anders Haglund
19.50 Kvällen avslutas

Föredraget kommer inte att livesändas, men finns tillgängligt på Staf.nu i efterhand. Lösenord skickas ut efter att årets medlemsavgift har betalts.  

Mycket varmt välkomna!

Styrelsen