SS Kaparens kick-off (lördag 4 mars 2023)

Arrangör SS Kaparen
Tid 2023-03-04 16:3022:00
Plats Gottskär Hotell, Landstormsvägen 31, Onsala
Anmälan
150 kr

Välkommen på kick-off lördag 4 mars

SS Kaparens styrelse och andra nyckelpersoner har haft ett antal förankringsmöten där vi diskuterat hur vi tillsammans kan skapa en vinnande föreningskultur. Nu vill vi ta detta vidare till fler!

Vi hälsar såväl gamla som nya medlemmar välkomna till en inspirerande kväll med trevlig samvaro, mingel, och middag. Under ledning av Ingvar Bengtson lägger vi tillsammans grunden till en vinnande föreningskultur och hittar förståelsen för vad det är som gör att man med glädje vill engagera sig i SS Kaparen.

Vi kommer även presentera ett nytt spännande år med träning i fler klasser, tjejsegling, strandstädsaktiviteter, Allsvenskan, torsdagseglingarna och mycket annat.

Våra ledord för kvällen: motivation, tillit, kultur, ledarskap, samhörighet, vikänslor, mental hälsa, personlig utveckling, empati, harmoni och livskvalitet. 

Tid: Lördagen den 4 mars kl. 16.30-21.00

Plats: Gottskär Hotell, Landstormsvägen 31, Onsala 

Kostnad: 150 kr per person inkl. middag

Anmälan: Senast den 1 mars

Välkomna! 

Styrelsen för SS Kaparen 


Ingvar Bengtson har lång erfaren av att utveckla organisationer i såväl förenings- som arbetsliv. Han har även ingått i Sveriges Olympiska Kommittés mentala rådgivningsgrupp och bland annat haft uppdrag åt landslagen i segling, alpint, handboll och badminton samt arbetat med idrottpsykologiskt stöd.